127

Анонимен

преди 1 година

Чалгара си отмъсти за предателството на ГЕРБ за Македонията.

126

ЗЛОБЧОВЦИ

преди 1 година

на кой му пука за слави?мишка смотана...даде си парите на ружа да му ги пере и сега реве!!!!тожко афринаски вкара у парламенту?и надутия пуяк!!!*** изперкал!!!

125

Анонимен

преди 1 година

Славчу се назлъндисва като млада невеста. Иска да го молят, да го увещават, да му предлагат армагани....

124

Алекс

преди 1 година

Доган играе някаква игра и Славчо Чалгарски се върти като пумпал.Днес едно,утре коренно различно.

123

Бай Иван 2

преди 1 година

Е каква стана тя сега ? Славяо пак обърна палачинката! Абе тоя човек добре ли е? Не че съм му фен или на герп ,ама става въпрос за правителство на Българипя , а той си играе на тука има тука няма!Абе да не би всичко да е "пунта мара " и да изнудва Боко за още пари?

122

хм

преди 1 година

дпс и възраждане мълчат. усещате ли се? но дно не стане.

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119 - за партийната субсидия, че знаеш ли как се поддържа телевизия без рекламодатели в нея и програма, в която главен герой е Ванката Реквизитора?

120

Политкоректен

преди 1 година

Както се знае, "Отдел Кадри за властта" изобщо не е в България. Фактически нито НАТО, нито ЕС искат Баце и герб да са в управлението на страната, но те пък излязоха първи на изборите и сега се търси начин това да се поправи някакси. При Промяната е същата работа - разочарование и на изток и на запад. Явно пак избори това лято.

119

Анонимен

преди 1 година

Славчо видя, че заради постъпката си отива в канала, този път завинаги, и като се видя чия патеричка е, сега се опитва да замаже положението, защото се видя, че няма да има кабинет с пъривя мандат, понеже на Тиквича ще му искат имунитета, Марчето гледа като наакано дете майка си и никой не вижда как тази овчедушна *** ще стане премиер...сега се опитва да изплува, ама нейсе, свърши се...каквото и да напише като оправдание, дотук му беше полит.кариерата, сега обратно откъдете изпълзяха...

118

Анонимен

преди 1 година

Чалгарят все още не може да зацепи,че марионетките,които ги местят като пионки по дъската на чужди интереси,никой никога не ги пита,нито инфирмира за каквото и да било!Те са там само за да слушкат и изпълняват заповедите на господарите си!

117

Анонимен

преди 1 година

Със сел ски из ме кя ри никой не иска да си говори

116

Анонимен

преди 1 година

Учиндолската мутра не успя да се разбере с Банкянската мутра за цената.

115

Анонимен

преди 1 година

То да говориш с Габриел е същото като да говориш с чатбот.

114

Анонимен

преди 1 година

Учиндолеца - вие колко давате. Тиквунестия - вие колко искате. ОК ще се разберем по средата.

113

Анонимен

преди 1 година

Гешев е напуснал страната, заедно с всичките си доказателства. Борисов този път ще влезе в зандана до живот. Доказателства бол, е ще изядем 2-3 агнета по повода.

112

Кире

преди 1 година

Абе не че съм им фен, но гледам вълна от възмущение, че саботирали нещо си и някакво правителство. А както добре знаем Гроб и ДПС бутнаха последното редовно, а от тогава печелят 2 избора и нищо не правят. Само говорят, че някой друг им бил виновен. И не мога да разбера как е възможно тези с 4 процента да са виновни на спечелилия изборите, или пък живея в някаква паралелена система на Слънчевата.

111

Анонимен

преди 1 година

В последния момент краварите набутаха в НС Мутрьо Мутрев от село Мутриндол. Бая време се чудеха дали да набутат Мутрьо или *** Янки Кенедито, ама в последния момент решиха това да е Мутрьо. Мислеха си, че Мутрьо и Мутрагеньо di tutti мутрагени по мутренска линия ще намерят общ език и взаимно сътрудничество.

110

Анонимен

преди 1 година

Ако КаскетЯ се е изнизал от страната, нищо чудно бЕйко да е изпаднал в цугцванг. Прави впечатление, че дуписе мълчат. Предполагам, че ще има опити ГЕРБ да се разцепи и едно 20 души да последват "приятел политик-жена".

109

АА

преди 1 година

Ама ти не спря да се подиграваш с българския народ.

108

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина изберем тази "МЕРКЕЛ" за премиер, това ще е началото на края за България такава, каквато я познаваме. Дали ще остане нещо от България, също е много спорен въпрос.