342

Анонимен

преди 1 година

Защо крадливият и страхлив толуп не е в затвора?

341

Анонимен

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАЙ БУДА С АНТИБЪЛГАРСКАТА СИ ПОЛИТИКА, ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГРАБИШ С КЛИКАТА СИ ГЕРБ!!! ИЗНУДВАЙ БЪЛГАРИТЕ С НЕУСТОИМИТЕ СИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ДА КАРАМЕ БЕЗ БЮДЖЕТ, ЗА ДА ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНАТА МЕРИ ГАРГАМЕЛ И ДА ПРОДЪЛЖИ GREAT EFFULGENT ROBBERY and BENEFICENCE (GERB) ОГРАБВАНЕТО!!...

340

Добре

преди 1 година

Няма да има заплати за кой? За намръщените лелки дето по цял ден чоплят семки из държавните институции. Ако е така, по-добре без заплати, па барем се стреснат и почнат да вършат някаква работи, а и следващите пъти на избори хубаво си помислят дали пак да гласуват за мафиоти.

339

Додо

преди 1 година

По-важно от всичко, изброено от Борисов в тази му заплаха, е да има истинска справедловост, да бъде изправен пред истински, безпристрастен съд и да стане ясно на народа ни дали е наистина такъв престъпник, за какъвто го обвиняват, или е най-обикновен национаелн предател!

338

БЕЗ ДЕТСКИ и ПОМОЩИ

преди 1 година

ЗА РОДИТЕЛИ НЕ-НАВЪРШИЛИ 18 г. И НЕ-ЗАВЪРШИЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

337

Ром"с

преди 1 година

Аз писах тук преди месец,че този път ще се направи правителство ,щото е изпратен нов посланик от САЩ ,който е специалист п таквиз държави като нашата където няма разбирателство и проблеми,вижте неговите "посланичества" в кариерата му и ще ви стане ясно,а той не е мекушава и димпломатичен като Херо Мустафа,той няма да им цепи "басмата" на нашите "герои" от политиката.Много ще ми е интересно,как няма да се плащат пенсии и социални,много ще започнат и да работят,а не да мързелуват всички издържащи

336

Анонимен

преди 1 година

Щом отиваме на изнудване значи работата е дебела. На никой не му пука за съдбата на хората. Зорът е от друго естество. Някой спешно се нуждае от легитимно правителство, което да свърши някое поредно национално предателство.

335

Анонимен

преди 1 година

Борисов предупреди, ако няма кабинет влизам в затвора.

334

Он'Уй

преди 1 година

Он'*** пак заплашва...Мутрата си е мутра...

333

Във Възраждане

преди 1 година

е надеждата на все повече българи. Нови избори! Всички други са слуги на амириканските господари.

332

Лъжливото овчарче

преди 1 година

Кой ви натиска за кабинет ? От Козяк, нали ? Киро и Кокорчо що ходиха в Америка миналата седмица тихомълком ? Май да им дърпат ушите. Без правителство България не може да праща пушечно месо в Украйна. Е затова им е нужно правителство.

331

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯМЪРСЕН ПРЕСТЪПНК ПРОДЪЛЖАВА С НЕУСПЕШНИТЕ СИ ОПИТИ ДА МАНИПОЛИРА БЪЛГАРИТЕ.ТИ,ЦАЦАРОВ,ГЕШЕВ И САРАФОВ ЩЕ СИ ПРАВИТЕ КАРЕ НА БЕЛОТ В ЗАТВОРА,А ЗАЩО НЕ И НА ОНЯ СВЯТ?

330

СДС+ДБ форевър

преди 1 година

ДБ имат уникален шанс да оцелеят ,но се вързаха на обещанията на ПП да прилапат София и сладките схеми в общината (едно подписче за строеж почва от 150к и то в крайните квартали-справка Иванчева )

329

Форекс

преди 1 година

Млада труженичка в древната професия може да си купи вила в Барселона за 3 години с нормален труд по постелите на богаташи. Пловдивските млади бели пеперудки купуват по един 3 стаен на всеки 1-2 години... Става и с парапетни игри ,но там парите идват през кантори и е сложно за неуки моми требва си и акъл.

328

Факти

преди 1 година

При Бойко беше по-добре немва кво да ни ги съчинявате тука разни клишета и лозунги...Освен някаква вила на неква млада кантонерка в Барселона и снимка в спалнята от друга кантонерка други обвинения няма . ПП да обяснят каде отидоха 9 милярда за една седмица и 20% ком.Гешев ползвал някакви държавни бази и записал някакви телефонни разговори и го изкараха гангстер.Министъра на спорта на ПП открито по телефона заплаши депутатка на ИТН ,че ще и прати биячи да подпише ни го представят за жертва ...

327

Търсим 4 ача

преди 1 година

Слави да си пребере ония борци за правда и демокрация дето ПП ги купи от ИТН,те за пара няма да мислят много и ще се върнат партията ,която ги направи депутати докато бяха обикновенни шанаджии у село..

326

Анонимен

преди 1 година

С действията си или по-точно бездействията си некадър..ните ни политици и алчни работодатели гонят все повече и повече хора в чужбина.А там ни чакат с отворени обятия защото навсякъде има липса на работна ръка.А да каже някой от "експертите"защо въпреки по ниските цени на ток,газ,горива всичко по магазините става все по-скъпо.А същите продукти в една Германия са много по-евтини.Аз ще ви отговоря г-да "експерти"-защото няма държава!

325

Анонимен

преди 1 година

Много некадърници издигна на властови позиции, които още стоят и пречат на можещите. Това не се прощава

324

Истукан

преди 1 година

А какво мисли да направи Борисов като се върне на власт? Призна си, че ще увеличи данъците, таксите и цените на ток и вода, за да се излезе от кризата и щял да тегли заем. Това е планът му за спасение. Динята му е куха.

323

истински мъж

преди 1 година

Изпилените герберастки мозъци,за които краденето на народна пара,е връх на всичко,като откачили реват за банкянския крадлив шебек.