23

Готин

преди 2 години

До # 22. Да приятелю! Образованието във УАСГ е под критичният минимум но, въпреки това пътните инженери и техници знаят как да правят пътища. Лошото е, че не им се позволява. Материалите които ползват за направата на пътищата ни не отговарят на изискванията за това. Пример: Основата на "Северната тангента (хорда) е направена вместо от трошен камък от шлака и отпадъците на кремиковският отвал. За това като минаваш по нея, особено при мостовете, от пропаданията се чувстваш, все едно яздиш кон.

22

Анонимен

преди 2 години

На бегееца му дай нови пътища за старите БМВ та и му гледай еволюцията

21

Анонимен

преди 2 години

"Гарван, гарвану, око не вади" - Народна поговорка

20

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от международен одит. Всеки шофьор, пътуващ редовно по пътищата прави одит. Те са в плачевно състояние. На първо време няма качествени кадри в строителството на пътища. Едно време изнасяхме строители по Либия, и Мароко сега няма кой да направи нашите пътища. В УСАГ или как се кзва там Строителния институт преподавателите са гола вода. Само им вижте визитките. Съответно гола вода са и инженерите. Има даже Институт по пътища и мостове, да сте чули някой да се изказва, да каже мнение?

19

Антрополог

преди 2 години

Главите на този човек и ББ са почти идентични.За другото - вие преценете.

18

Анонимен

преди 2 години

Ботев на кръстовището с македония, посока юг. Светофарът те пуска, минавате 3 коли, тъкмо пресичате македония и трамвай спира. 2 от колите висят в кръстовището. Който го е измислил е голям капацитет!

17

И ти ли Кире ?

преди 2 години

Значи е политически некоректно да се разкрият кражбите и престъпленията, но е политически коректно йиляди хора да умират годишно по тези пътища ?

16

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се напъват ПП да припкат до медииите и да си дават високи оценки хората им поставяме слаб 2. Вече две години стана непподържат пътищата и крадат парите, време е всеки да съди държавата и общината за всеки инцидент.

15

Бау

преди 2 години

Милчев е натоварен с плитко скроената ДПС - Гребажийска провокаця да направи невъзможно гласуването на правителство с 3 мандат! Кирил ли не желае одит или го отстраниха точно заради съпки в тази насока?! Става все по реалист, белки го одобрите! С честност не става сред пополация от ганчуги!

14

az

преди 2 години

До Анониментази организация е НПО. Нали не харесвахте НПО-тата?! Как изведнъж точно това НПО взе да ви харесва?! Тях ги разбирам. Някои от тях за лично пострадали. Други - ги използват за лична изгода. Но това не е никакъв институт! Нито има експертиза, нито има изследователи, нито каквото и да било общо с понятието "Институт"!

13

x

преди 2 години

Ако нямаш коса, нямаш живот.

12

Аман от тоя

преди 2 години

Ей тоя е голям лаладжия. Като беше шеф на КАТ тогава не знаеше ли, че пътищата ни са некачествени и убиват ?Аман от лаладжии, ами да вземе и да направи нещо, та да подобри нещата. То да лала всеки може.

11

Анонимен

преди 2 години

Де факто така спасява з.....ни..к..а на Боко , поредното намекване ,че всички се преструват на "опозиционери" ,а си п..р..ъ..ц..к..а..т в едно гърне защо не направиха проверка кой какви храни продава и как калкулират цени ..щото се твърди ,че спекула нямало ,но адски се грижим за мекедония , мълвата говори ,че над 500 000 там са с БГ пашапорти , но не се проверява кой им ги даде ,как ,колко сее платило да се извадят имената - ми то май управляващите им са с БГ паспорти- ставай народе!!

10

Истукан

преди 2 години

Този премиер и 5 пари не струва, затова го свалиха от власт. Ако спечели изборите отново, няма да е честно, а ще е отново с машини.

9

до 2

преди 2 години

Вярно ли мислиш, че 150 'бона' са пари за политическата класа? Да го кажа така - публична тайна е че 40-50% се връщат обратно. Когато бюджета за пътища е 2-3 млрд- мислиш ли, че на някой му пука за тези 150 'бона'?Сега сметни всички министерства и си направи сметката...

8

Анонимен

преди 2 години

Този не е ли онзи, където натискаше Рашков за списъци с нарушители?? Списъци, от които на никой нарушител не му пука. Списъци абсолютен фарс и имитиране на дейност. С тези списъци спокойно засегнатите ще осъдят България в Страсбург за нарушаване на правата им и за разпространение на лични данни.Абсолютни аматьори с привкус на комунистически списъци.

7

Няма невинни

преди 2 години

Няма невини всички тези който са заклиляли и пазели наркомана убиец са съучастници ако не са го пазели тази трагедия нямаше да се случи.

6

До ужас

преди 2 години

Ако ти имаш повече акъл...дай малко

5

Анонимен

преди 2 години

Да но ние всеки ден пътуваме и правим реален одит на пътищата. И положението е дупка до дупка. Не знам какво става, но магистра Тракия е трагедия. Не знам дали има нещо в мозъците на управляващите, но не е зле да пробват да влязат в някоя от отбивките за Пловдив без преди това да хлътнат в яка дупка. Това е безобразие хора.

4

Анонимен

преди 2 години

Богдан Милчев е назначен за шеф на КАТ през май 2011 г. от тогавашния вътрешен министър Цветан Цветанов и уволнен от поста през декември 2013г. Все уволнени и отново назначени ни предлагат от промяната. Промяната им е доказана подмяна. Да се махат докато не са загробили България!!!