40

orlin

преди 4 години

Ако пиеш вечер с мезе, качваш риск от диабет. Алкохол на гладно , пък те прави малумен , че по малко глюкоза за мозъка.По добре само по празниците. Алкохола е за страхливите и тъпите.Никой не се е родил за да е пиян.

39

Тони

преди 4 години

Хахахахаха *** смешника, тоя 2 бири изпил и вече вика , че алкохолик е бил , много ме разсмя !

38

Анонимен

преди 4 години

До 36. Какви роли за тая? Цял живот изкара на гърба на майка си, а след смъртта й се говор,и че й оставила достатъчно средства да скърби до края на безсмисления си живот.

37

Decision Points

преди 4 години

тоя миро явно е бил истински зависим пияч като Джордж Буш Младши - и той така в книгата си пише как един ден жена му му показала в някаква ситуация колко много пие, и той все взел в ръце и спрял за един ден ... cold turkey дет се вика...сериозни хора, сериозна работа

36

Шопо

преди 4 години

Към Мирчо : -Запомни чичковото оти никой не е изпил целото пиенье на свеата !Убаво е да се пиье,но лошо е да си алкохолна ***....

35

това е тежко

преди 4 години

Хората преживяват по различен начин смъртта на близките си. За Миро това е стимул да се откаже от пиенето. Добре. Докато за дъщерята на Стоянка Мутафова е пълно отдаване на скръбта. И аз съм против! Мария Грубешлиева има какво да каже на хората и не трябва да се запира у дома си с вещите и снимката на майка си. Мария, искам да играеш роли в театъра, в телевизията, искам от теб изяви! Не умирай, Мария, заедно с майка си! Живей!

34

Бираджия

преди 4 години

Пия бира без да спирам,в нея радост,аз намирам !Ако Ласкин беше пил само бира,черния му дроб, щеше да бъде здрав.

33

Max

преди 4 години

Ей така се прави статия от нищо! Никаква мисловна нишка!

32

Менто

преди 4 години

Боли ме шнур за спиро. .!.

31

Анонимен

преди 4 години

По-добре да се натряскаш здраво в петъка, отколкото да пиеш всеки ден. Всичко е въпрос на воля. И аз преди гълтах по две на ден, но честно казано усетих как започва да затъпявам, да забравям. Затова си промених режима. Единствено в петъка, което е далеч по-приемливо.

30

Водкар

преди 4 години

Пийте, няма страшно!

29

Айти-Ром

преди 4 години

до "ееее страшна реклама"Да, известните в САЩ го ползват за реклама да се изкарват жертви и той изглежда подражава на тях. Евала, че е спрял все пак де, ако е вярно.

28

Айти-Ром

преди 4 години

до Женени с децаАко четеш вестник ШОК то всички известни са такива. Да, всичко е възможно ама за да си сигурен трябва и ти да си такъв и да си правил нещо с него иначе са само клюки. Отделно те и обратните пият та не знам какво общо има с темата.

27

Анонимен

преди 4 години

Еееее страшна реклама, няма що. Орева всичко какъв герой е. И аз пиех много и спрях. Не го мисля за геройство, нито пък съм се хвалил пред приятелите ми.

26

Айти-Ром

преди 4 години

Защо го лансира това сега 1 година след като е спрял... И мен ме стресна смъртта на Ласкин защото го познавах бегло и съм го виждал много пъти с жена му и детето да се разхождат, но не успях да спра. Сега пак се опитвам ама поне съм намалил драстично. ОТделно ми е странно как има такъв глас ако е пиел наистина много и редовно. аз след бутилка алкохол гърлото ми е толкова продрано на сутринта, че не мога да говоря па камо ли да пея толкова добре...

25

Анонимен

преди 4 години

пиячката е спрял, ама белото дали е спрял?

24

Женени с деца

преди 4 години

Миро не беше ли лявоориентиран? За един приател:)

23

Кюляков

преди 4 години

До 22 Никой не се интересува какво ядеш... Статията е за Миро, и аз се интетесувам само от неговата персона.

22

Pen

преди 4 години

Преди време пак имаше статия за Миро ,че е отказал алкохола. По колко пъти в годината отказва алкохола този Миро ? :)))

21

GG

преди 4 години

До 23Еее голем си ! Бравооо