Снимка: БГНЕС
Певецът Миро е в отбора на трезвениците вече повече от година. Той отказал алкохола заради смъртта на актьора Иван Ласкин. Казал "Край!" след няколкодневен запой, който определи като "вълчи".
 
"Смъртта на Иван Ласкин много ме стресна. Изплаших се, че аз ще съм следващия. Ние сме родени на една дата с Иван и аз бях много, много, много пиян. И цяла нощ се молех, че ако тази нощ свърши, аз няма да пия повече. Станах сутринта рано, отворих си телефона, видях, че Иван Ласкин е починал. Затворих телефона, оставих го настрана и си казах: Пич, имаш два пътя: живееш или умираш. Избери живота!", разказа по време на гостуването си в "Папараци" певецът.
 
По думите му той често прекалявал с алкохола и определи като чудо, че въобще е жив. 
 
След като отказал чашката, той качил килограми, но вече е възвърнал формата си. 
 
Той коментира и отношенията си с бившата си дуетна половинка от "Каризма". 
 
"Раните и егото и на двама ни е още твърде силно, защото каквото можахме, си причинихме. Когато двама човека споделят общо пространство толкова дълго време, разбира се, че имаш наранявания. Тя беше наранена от мои части от характера, които на мен са ми абсолютно обосновани. Аз нямам какво да деля с нея, просто искам да е щастлива и добре", заяви Миро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase