30

Анонимен

преди 4 години

Либерастите какво ли не опитват, за да разкарат неудобните им политици! Да беше само Орбан... Полша не им харесва, Италия... Да припомним за Тръмп - шпионски разследвания, секс скандали, данъчни.... Ами Каталуния...???Борбата на либерастията за кокала е много свирепа - в състояние са да изтребят 1/2 от човечеството само, за да са на власт!

29

до 36

преди 4 години

ами тука няма кучета да го налаят щото сме една шепа хора и всеки е зависим от някого който е на хранилката, а как да лаеш на ръката дето дава хляба...лаят кръстосано на другите стопани пък те са същите...

28

Орьо Ибачев

преди 4 години

еми то всички висши чиновници са така, просто на тоя ся с му вдигнали мерника да го свалят, тва е. а предсавете си да се забавляваше с млади мъже, щяха да го линчуват сигурно. а помните ли оня американския президент? да не споменавам и други

27

SS

преди 4 години

Получи се нещо от сорта тамошния унгарски ЦЦ, нашия тука се качва на асансьори оня се качва на жени, кой където може...

26

Поне

преди 4 години

там хората са се отвратили от секс скандали и крадене на еврофондове и наказват с вота си! А у нас керванът си върви и даже няма кучета да го налаят!

25

Анонимен

преди 4 години

Повечето хора, които се правят на много морални, са най-извратени.

24

Учудва ли се някой?

преди 4 години

Интелигентите, образованите хора в големите градове, тези които печелят пари и плащат данъци му биха шута на Орбан. Провинциалистите, небразованите, нескопосаниците, дето все някой друг им е виновен са неговите избиратели.Паралели в цяла Европа колкото щеш.

23

Анонимен

преди 4 години

До НационалистАре не се обяснявай като ученичка

22

Смотан

преди 4 години

До 1ъМомче, не разбирам кво те брига какво става в Унгария, но на мен ми е супер куул в Европейския съюз, сигурен съм че и на теб ти е супер куул. Защото ако го няма, ни на Гърция ше си завлчееш мал**мния з**ник, нито ще идеш да видиш колко е много яко в Западна Европа и да се разходиш малко на хубаво, така че айде *****и такива, дайте си малко сметка къде точно живеете и колко точно е супер всичко и спрете да тролите и да хулите Европейския съюз. Такива като вас са за Съветския съюз само....

21

Анонимен

преди 4 години

Гадно! Много гадно !!!

20

Иванов

преди 4 години

Охаа, тая брюнетката май е доста яка, има едри гърди.

19

Патриот

преди 4 години

Пълна постановка ,същия номер го спретнаха и с ония австрийския политик пак някво клипче заснето преди незнам си колко години изведнъж се появява непосредствено преди избори и бил там с няква дъщеря на 'руски " олигарх ,която в последствие се оказа дъщера на някакъв латвиец и не било компютри а компоти !Доматите с колците ги ядем!Това са активни мероприятия на Сорос и компания!А за Бил Клинтън и принц Андрю които са посещавали педофилския остров на Епстейн нищо!

18

Анонимен

преди 4 години

Моля ви, човешко е - това точно на кой пречи?

17

Q

преди 4 години

Те си отработват парите получени от НПО на САЩ.

16

13

преди 4 години

Алкохола е зле, дано поне дрогата да си е струвала Не се научиха, че телефоните се събират. Как до сега на чуха за Едуард Сноудън, заслужават си го. Всеки телефон е на разположение на ЦРУ има ли батерия и интернет. Лесно могат да влязат и да снимат когато си поискат. Всеки телефон е камера и диктофон на живо. Това са фактите.

15

гост

преди 4 години

*** изпълзяват от дупките....Дано има повече такива "лоши" политици като Виктор Орбан!! А не като всички наши,без изключение ме.завци и продажници.....

14

Анонимен

преди 4 години

"Кроят му шапката"на Орбан,най вече заради чуждоземците.*** ще му накревят капата.Той лично не е участвал.А по този "критерии"то половината от партийните вeличия в ЕС,включително и дамската част,са направо ГЕЙзери на такива истории.Унгарците не са ***,че да се хващат на тъпотии.Ми Мути Меркел на младини и тя се е разхождала по евино облекло по плажовете,ама какво от това.Миналото си е минало.Хората живеят в настоящето.А дедо Шорош,какви ги е вършил на младини.Светец ,а?

13

преди 4 години

Някой може ли да ми каже какво се вижда на снимката и видеото ?Според мен нищо. Това се дължи на "интелигентните" закони на ЕС. Политическият ЕС трябва да си ходи. Крайно време му е.

12

Анонимен

преди 4 години

"Кроят му шапката"на Орбан,най вече заради чуждоземците.*** ще му намесват шапката.Той лично не е участвал.А по този "критерии"то половината от партийните вeличия в ЕС,включително и дамската част,са направо ГЕЙзери на такива истории.Унгарците не са ***,че да се хващат на тъпотии.Ми Мути Меркел на младини и тя се е разхождала по евино облекло по плажовете,ама какво от това.Миналото си е минало.Хората живеят в настоящето.А дедо Шорош,какви ги е вършил на младини.

11

Анонимен

преди 4 години

Станало преди 5 години. И то с ***. ГолЕм праз. А че тука го караме на гейове - мълчание... То и кметчето на герб от Стара Загора го тъ.панят - само тишина...