61

коко

преди 8 години

СПОРЕД РУСНАЦИТЕ САМОЛЕТА СИ Е НАПЬЛНО РЕДОВЕН И ВЕЧЕ Е ЯСНО ЗА ПАДАНЕТО СА ВИНОВНИ ПЬТНИЦИТЕ ЖИВИ НЯМА ПИТО ПЛАТЕНО

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен

59

Анонимен

преди 8 години

До до 76

58

Анонимен

преди 8 години

Kолхозно гориво и съвременен самолет - мм, не! Тяхното гориво става само за ТУтурутки, бАНани и подобни недоразумения.

57

И сега вова ще изрин

преди 8 години

Приятели това което очаква муслемите (идил) в Сирия е ад .....вовата Путин ще изрине цялата *** там и техния миризлив Алах не може да им помогне

56

ДО 76

преди 8 години

До до 23АЗ ПЪК НА ТЕБ ДА НИ НАПОМНЯ, ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ КАСАПИНА ПУТИН НЯМАШЕ ДА Е РАЗМИРНА ДОНБАСКА ОБЛАСТ И ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТИ ТАМ С ОРЪЖИЯ ДОСТАВЕНИ ОТ ПУТИН!!!!ТЪЙ, ЧЕ ВИНАТА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КАСАПИНА ПУТИН И ПОДДРЪЖНИЦИТЕ МУ!

55

Анонимен

преди 8 години

ТО ОЩЕ НЕ Е ПРОВЕДЕНО РАЗСЛЕДВАНЕ ВЕДНАГА СЕ ОБЯВЯВА, ЧЕ НЕ Е СВАЛЕН!!!!!!НАЧИ 100% Е СВАЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111ПОРЕДНИТЕ КОСТВЕНИ ЖЕРТВИ НА КАСАПИТА ПУТИН!!!!!!!!!!!!!!!!

54

до 76

преди 8 години

Надявам се, че когато минеш по улицата ми и те гръмна, никой няма да ме обвинява. Иначе тая история с диспечерите е ясна, също както засеченият украински изстребител, самолета на Путин и т.н. :D Въпросът е какво стана с опълченските БУК-ове, с които се снимаха и се хвалеха всеки ден, колко украински самолети са свалили.

53

Анонимен

преди 8 години

Нещата трябва да се преосмислят. С тия никой не е излезнал на глава - арабите.Русия да се включи решително срещу нахлуването на тая *** из Европа.

52

до 23

преди 8 години

Пич , само да ти напомня, че Украйна носи отговорността за малоазийския самолет. Когато знаеш, че в този район се стреля и има военни действия, защо даваш коридор точно там на самолета?????? И защо украинската диспечерка и испанският диспечер,които във фейса споделиха притеснителни факти, изчезнаха и оттогава никой не ги е виждал???

51

анонимен

преди 8 години

КАГЕБЕЙСКИЯ КРЕМЪЛ НА ЧЕРНОТО КАЗВА БЯЛО И ТАКА ОТ 100 ГОДИНИ! НАПЪЛНО УВРЕДЕНИ И ИСТИНСКИ МУТИРАЛИ УПРАВНИЦИ !!!

50

Анонимен

преди 8 години

МЛЪКНИ ИСТЕРИКО *** С МИНУСИТЕ! ЗЛЕ СИ!

49

1997

преди 8 години

Русия отрича! Всичко отрича! Винаги!Затова и са отречени.От всички.И за всичко.

48

Анонимен

преди 8 години

Aко е отказал мотора, самолета ще полети да се приземява и ще намали скорост. Чиста бомба го е взривила, само при взрив отвътре пасажерите се разпръсват на 5 км в диаметър. Бомбата го е разцепила и всичко се е стопило от взрива и се разпръснало. ИД или урките са го сторили, а може и съвместно.

47

Black Sea

преди 8 години

А бе тия що не правят ПРОВЕРКИ на летището ами ОБИСКИ. Да не би да крият нещо?

46

Анонимен

преди 8 години

Москва още нищо не е съобщила официално, освен, че самолета не е свален от ракета. Всичката друга информация са интерпретации на информационните агенции.

45

Що ,бе...

преди 8 години

...днеска --самолет...утре --жилищен блок.....ТОВА Е ВОЙНАТА !Кво чудно има...?РУСНАЦИТЕ СА "ВЕЛИКИ"..ше го понесат -като бръмбар сламка...!Тях така ги учат и възпитават..

44

шах с табуретката

преди 8 години

Според някои агенции пилотът не е искал разрешение за аварийно кацане и не съобщил за никакъв проблем (???!!!)Самолетът е изчезнал почти внезапно от радара ,като при падане - като при бомба на бордаСамолетът лежи на земята е разцепен на две - от взрив ?Френските и германските самолети спират да летят до тез дестинации до изясняване на случая...За пореден пък когато Москва каже нещо излиза ,че е лъжа

43

75

преди 8 години

Типично по руски.В предната статия : Самолета е в перфектно техническо състояние/нали е руски../,пилота е бил супер професионалист/нали е руснак/,тези неща не са причина за падането на самолета.Сега пък- не е свален/руските самолети никой не може да ги свали/. Тогава каква е причината за катастрофата ? Хубавото е,че в Русия много-много не се задават въпроси.Не е полезно за здравето. Слушаш какво ти се казва и не мислиш.

42

Анонимен

преди 8 години

БНТ са много зле...