199

Анонимен

преди 10 години

И сега Пловдив ще претърпи мащабно развитие

198

Живял в Пловдив

преди 10 години

ЧИстито за града с най-хубавите дюнери и най-хубавите чалготеки. Сега вече няма да може да се говори с Филибето! :)

197

Fillip

преди 10 години

Честито на Пловдив. Доказателство, че гърците където и да са минали са оставили за следващите поколения. Всички къщи музеи в стария град са били на гърци...

196

яяя

преди 10 години

До АнонименАко не беше кмета и екипа му това нямаше да е факт, пэк и ако продължава така го чакат още доста мандати стига да иска.

195

майна

преди 10 години

До до 237Нашата най-голяма радост е, че Европа плю на София. Пловдив не е коптор, все пак имаме канализация и в крайните квартали за разлика от София.

194

пловдив юбералес

преди 10 години

До до 237''Хората там''.......хората тук са граждани. Пловдив се увеличи през последните 150г. 9пъти. София- 70пъти. Тоест хората идват тук по малко и се адаптират към градския начин на живот. В София се изсипват по много и докарват селянията. Чета поздравления от цялата страна, само от София - омраза. Кой ли е комплексирания, госпожо?

193

111

преди 10 години

Едно е ясно кореняк пловдивчаните и кореняк софиянците са уважават и харесват. Всичко останало е размяна на лафове от придошли "граждани" в двата града.

192

художника

преди 10 години

СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ:-)

191

Анонимен

преди 10 години

haide sega vsi4ki koito sa ot plovdiv begom mar6 na tam

190

до 237

преди 10 години

До пловдив юбералесЕй такива провинциални комплексари като теб, чиято най-голяма радост е да плюят по София, отнемат чара на иначе красивия град. Превърнахте го в коптор в последните няколко години. Макар че съм софиянка харесвам Пловдив, но хората там... хората....

189

браво

преди 10 години

Пловдив , радвам се -красив , модерен и старинен град.

188

Shark

преди 10 години

Честито! Напълно заслужено. Пловдив е най-древният град в Европа, с изключително богата култура, град, който е дал на България много талантливи хора на изкуството. Честит празник и на Съединението на България и ако сме истински българи ще спрем да се плюем на софиянци, пловдивчани, варненици, търновци и т.н. Всички сме българи и трябва да сме обединени, особено на днешно време. Честито отново на града ни!!!

187

Ганьо

преди 10 години

Представете си Пловдив до който искате град в Италия...

186

Julis

преди 10 години

Днес е денят на съединението, а като чета коментарите по-надолу се чудя дали въобще се е състояло.

185

linda

преди 10 години

Радвам се за Пловдив, въпреки че съм софиянка. Прекрасен град е, но за съжаление същото не се отнася за пловдивчани. Доста неприятни хора, поне тези, които познавам са надути и интриганти Може и да не ви харесва, обаче това са фактите. Така че е добре пловдивчани да поработят върху себе си, за да са достойни за града си.

184

Една майна!

преди 10 години

Честит празник на Пловдив, пловдивчани и на всички, които обичат града ни! Гордеем се, че сме българи!!!

183

честит празник

преди 10 години

Чуйте бай Кольо Генчев, един голям българин и гениален историк. Той обяснява защо е написал книга за Пловдив: Не съм от Пловдив, не съм и от Пловдивско и явно подбудите, произтичащи от местен патриотизъм, не са играли роля. Единственото ми съображение беше, че този град играе важна роля в духовния живот на възрожденска България. Той е и ръководен център в българското църковно движение. От трета страна, Пловдив със своя космополитен характер дава образци на многонационална култура

182

Анонимен

преди 10 години

Само до кажа Пловдив е дал Цветана Манева Тумби Борис Христов Братя Аргирови Мария Петрова Петър Стоянов Стефка Костадинова Христо Стоичков Златьо Бояджиев Христо Г. Данов и до утре може да ги изброявам така че не плюите този красив и култерен град моля ви!!!!

181

Анонимен

преди 10 години

Точно така ....Честит празник българи .... не мразете София , защото ние сме най гостоприемния град в България , събрали сме народ от цяла България .Скоро София , ще е действително половин България . Ако мразите София все едно мразите България.

180

лелееееее

преди 10 години

Над 200 коментара, пълни с простотия и комплексарщина. Добре е, че пишем на малък език, който само ние си разбираме, а не на английски например, че ако някой чужденец попадне на това чудо тук, ще се хване за главата. Вече е 6-ти септември - денят на Съединението. Ако все още носите някакво национално чувство в мозъка си и в сърцето си, би трябвало да се сетите, че този "дебат" поне на 6-ти септември трябва да спре.