35

Анонимен

преди 10 години

ей пиянде и твоита оставка ще гласуваме

34

Анонимен

преди 10 години

Тази пиандурка щом има 2 милиона в КТБ със сигурност има още няколко пъти по 2 милиона в други банки.Или в чужбина.Е,веждичке,кой ти оцени толкова скъпо таланта?Подозирам,че това е най-големия познавач,почетния член на съюза на художниците-Бойко Борисов.

33

Анонимен

преди 10 години

Призна ли си веждичке?Бяхме сигурни,че правите "уйдурма" с ДПС,но друго си е и ти да го кажеш.

32

Я

преди 10 години

направо да не повярваш - тоя е трезвен / поне на снимката /

31

урко

преди 10 години

Вежди остави оставката ами кажи кво става с 2,6-те млн. лв. В КТБ? Ще се самоубиваш ли или пусна връзки да ти ги дадат

30

Комунистан

преди 10 години

Мултака на републиката може да си отдъхне за милионите си при Цецо Василев. Сега ако дойде ГЕРБ на власт, пак ще взима лихва от 10%.

29

Коста

преди 10 години

Рашидов е един от свестните в политиката;дано повече такива да влязат там.А тъпите оплювковци по-долу ще храчат срещу всеки ей така от спортна злоба само.Като всеки човек и Везди си има кусури,но е един от малкото,които прославят БГ по света.И един от малкото,които могат да доказат произхода на парите си.Долу ръцете от Вездито.

28

дедо Ташунко

преди 10 години

Личната ти хигиена Вежди смърди на цигари и алкохол. Пак ще ти гледаме портрета по-няколко пъти на ден. Успя ли да прибереш милиончетата обратно? Натам отиват нещата.

27

Кълвач Уди

преди 10 години

До 15 - тия - Освен това братко за 3 дни неявявяне - дисциплинарно уволнение. Това е по кодекса на труда. Хич да не се оправдават, че посещават районите си, щото много често и там доработват допълнително. Интересна работа са тези хорица.Да посещават районите си в събота и неделя тиквите им с тикви.

26

Анонимен

преди 10 години

Крадците на криминалния преход бяха ограбени от КТБ

25

Анонимен

преди 10 години

Съвеста не ми позволява да гласувам за такива хора като Б.Борисов,Цецка Цачева,Цв.Цв ,Деси от Дулуво,Лъчо мозъка,партизанската внучка Павлова за вашата не знам

24

Анонимен

преди 10 години

До SharkЗАЩО ЗАБРАВЯШ, ЧЕ НАЙ-НЕИСТОВО КВИЧЕШЕ КРАДЕЦА ИВАН КОСТОВ ЗА ПАРИЧКИТЕ СИ. С КТБ СЕ ПОЛУЧИ ТАКА, ЧЕ БЯХА ОКРАДЕНИ КРАДЦИТЕ, КОИТО СЕ БЯХА ПРИТАИЛИ В ТАЗИ БАНКА.

23

Анонимен

преди 10 години

АБЕ ИМА ЛИ ОЩЕ ЛУДИ КЪДЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ЗА ТОЯ КАМЕНОДЕЛЕЦ

22

Shark

преди 10 години

Моите уважение към Вежди, но искам да го попитам аз нещо. И него, и Васил Найденов, защото те двамата бяха бесни заради случващото се в КТБ защото имат пари там и то не малко. Нямам претенции към парите им, знам че те са от хората, които са ги изкарали с труда си и евала за което. НО ИСКАМ ДА ГИ ПОПИТАМ КЪДЕ БЯХА И ДВАМАТА ПРЕЗ ВСИЧКОТО ТОВА ВРЕМЕ ПРЕЗ КОЕТО БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗГРАБВАШЕ, ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ПЕРСОНАЛНО УЖИЛЕНИ ЗА ДА РЕАГИРАТ И ДА КАЖАТ ГЛАСНО, НЕ, ДА ВИКНАТ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е БАТАК???

21

Анонимен

преди 10 години

Но дали има "разумна" партия, която да си сътрудничи с ГЕРБ, `щото сътрудничеството с тях автоматично изключва наличието на разум?!

20

Анонимен

преди 10 години

Кои са разумните партии и субекти,Господине,който не заявявате нищо т.к. не сте били член на ГЕРБ,а коментирате всички по всякакъв повод.Само членовете на ГЕРБ ли могат за заявяват собствено мнение.В ГЕРБ има само един член и всичко останало е....вълна,натегачи,кариеристи,блюдолизци,комплексари и егоисти-маргинали,хора без сянка-безлични и аморфни.А за такива като Вас нямам друго обяснение освен леката простоватост и желание за по-голяма публичност и значимост,чрез силните на деня,компенсация за трудностите които сте имали през детството си,но и много други са имали такива.

19

евро или долар

преди 10 години

Веждичке, кажи от къде са милионите ??

18

Винету Тиквенов

преди 10 години

По-добре впиянчения *** да ни каже,че миналия път не го разбрахме добре:КТБ пералня на пари ли е?И ако е,какво правят парите му там?Или пак е бил пиян?

17

някой

преди 10 години

партиите са разумни , но хората в тях са неразумни , може ли в 21 в. да се разсъждава като *** от ГЕРБ , може ли разумен човек да гласува за хора като Борисов , Цветанов , Цачева - че чак беше председател на Народното събрание , но какво се чудя - неграмотно население избира неграмотници да го управляват

16

да да

преди 10 години

имаш си лична хигиена, разправяй това на баба ми. Хората с лична хигиена не стават *** на долизурковци, на шушумиги.., на интриганти...т.е. на ГЕРБЕРИ- те всички са от един дол дренки. И между другото , ако нямате пари за ножчета за бръснене --да ви съберем социални помощи и да ви ги изпратиме, че всички сте станали космати като маймуните.