130

@#$

преди 10 години

Защо ли не му вярвам на тоя мустакатия.. Няк'ви хора дължали пари на банката...ааа кой им ги е дал тия пари? И тоя е тилкова почтен, колкото и останали далавераджии ! Дано всеки си получи заслуженото.

129

Анонимен

преди 10 години

Това правителство защо още е на власт? В момента правят най-мащабната машинация на прехода в размер на милиарди. После ще обвинят тоя-оня дето и идея си няма какво е станало и няма възможност да се защити, ще духнат с парите и ще натопят за кризата след това задаващото се правителство на ГЕРБ.

128

Анонимен

преди 10 години

Международен одит и европейско следствие !Тук са замесени и правителство и съд и прокуратура и олигарсите, които им дърпат конците! Сега целта им е да покрият нещата, да осъдят някоя чистачка, или касиерка в Банката, а откраднатото, да го платим ние !

127

жц

преди 10 години

Тоя според мен също не е Българина е нещо като доган турски *** или подобен ***

126

Тихомир Томов

преди 10 години

Ще гледаме и сериал с известни лица / субсидирани крадци / в Европейския наказателен съд !

125

дядо Гроз

преди 10 години

Не бързайте с изводите! Нека се чуе и другата страна! Да не се окаже,че всички са навързани като свински черва.Тогава ще се окаже,че сеирът е още по-голям...за наша сметка!

124

ШибиРиби

преди 10 години

Директно в кауша.

123

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха, тамън повярвах!!!

122

Анонимен

преди 10 години

Я кажи бе Боце ти като беше министър педседател защо държавните пари ги въртехте в тази банка и всички разплащания с държавни фирми ,общини и организации с платежни нареждания минаваха през тази банка кажи ва бедния и объркан народ виж че народа се бие като вода у брег заради тебе и ти много добре знаеш че по времето на Герб са изтеглени тези кредити на фирми и това не са фирми а определени лица от Герб и ДПС който ти много добре знаеш и на Веждито милионите били там е що там аа айде ситига си

121

wer

преди 10 години

Цветан Василев бил качил автобуса от Виена и щял да пристигне на автогара Север утре в пет без пет.

120

Бамаму и тролове

преди 10 години

До vesko02Вескооооо, кои точно червени нападаш? Онези като Мазния, които така и не с върнаха партийния билет от БКП, нали? Банката държеше парите на ГЕРБ и на главните й мафиоти. Естествено е да си уредят да им изнсат спестяванията (от банички), а вие си пишетте тука. ОТКЪДЕ МАЗНИЯ знаеше, а? Защото той е наредил да се изтеглят парите от партийната субсидия и на Веждито (що не се обеси, а?) и други видни ГЕРБ-ерасти и мутраци. А ти си тролвай тука!

119

Анонимен

преди 10 години

От един месец Цветан Василев се връща ....до дни!Куче влачи рейс, диря няма хей....

118

Анонимен

преди 10 години

Мустака дойде ли си май ще го бръснат.

117

Анонимен

преди 10 години

Бай *** като му трябват пари си взима, нали бг е неговото царство.. И всеки си взима, стига да е наш човек и така си живеем 100г.

116

Анонимен

преди 10 години

Цветан Василев е пич и създаде група с истинска икономика и с истински работни места. Крадците решиха да ги вземат наготово. Направиха прокуратурата и Централната банка съучастници в история, шита без конци. Тва е цялата история.

115

Анонимен

преди 10 години

A v Kitai takiva prosto gi razstrelvat i finansovata disciplina cyfti

114

АНТИМУТРА

преди 10 години

ЩОМ ДОЙДЕ ВЕДНАГА БЕЛЕЗНИЦИТЕ И У ПАНДЕЛАТА!!!!НЕ ГО УПУСКАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗБЯГА КАТО ВАСИЛ БОЖКОВ В ЧУЖБИНА ПОСЛЕ НЕ МОЕТЕ ГО ДЕПОРТИРАТЕ!

113

Анонимен

преди 10 години

AMI VIE NE DOSESHTATE LI SE CHE TYPIQ BOKO TIKVENOV AKO NEE V IGRATA OTKYDE BI MOGYL DA ZNAE VSICKO TOVA DA NE EE SHAMAN ILI QSNOVIDZC TOQ TYPUNGER,NARODE KALPAV VSICKI SA V KIUPA RAZBERETE,

112

емо

преди 10 години

А дебелан пеев ще си върне ли 3.5-те милиард кредити или държавата ще му ги опрости!? Да се обзаложим ли? Съсела Станишев и местан ага си траят... И бате ви Бойко ще се направи на ударен...

111

Тарзан

преди 10 години

Всички по света знаят, че евреите от Израел до 1 - 2 години ще ги заселят в БГ, всички знаят, че турци, евреи, арменци, гърци, руснаци, сърби, македонци и други ви еб.т, крадат, унищожават и т.н. Само едно не разбирам, защо е целия цирк а не минат още днес с булдозерите да ви изтрепят българските ***. Вие сте такива ***, че сами ще лягате под булдозерите. Да действат веднага и с това едни *** по-малко ще има на света. Все някой ви е крив на вас българите - ***.