53

морски

преди 10 години

Слава на Русия!

52

Барак Обама

преди 10 години

Добре че чета този форум че да зная ко да прая. Ей тез българи много умни, а ний амириканците кви сме ***. Пишете бре да ми дадете акъл....айди гууд найт...

51

Циганин

преди 10 години

!Руските войски вече нямат право да действат в Украйна!!Руските сенатори отмениха днес постановлението от месец март!=Там е работата ,че Путин може и без горната камера да въведе руската войска в Украйна и то по закон , но кой да чете !? Има новина =поднася и то да е по "лютичка" да е ...... !

50

!

преди 10 години

До 9К57,каква Новорусия ве, ***, лилипуткин сви платната и Раша-Алкаша ги изостави, както винаги е правила. Да се обадят на сърбите, те ще им кажат какво е да имаш Русия за съюзник )))

49

9К57

преди 10 години

В.В. започва опасна и рискована игра, под действието на олигарсите с пачки в западни банки отмени постановлението. Сега опълченците са "сами сред вълци", Петрото е хитра мутра и ще използва премирието за да подготви блиц криг. Евентуалното военното поражение на опълченците ще бъде най-голямото предателство на днешна Русия спрямо народа на Новоросия и жителите и никога няма да простят това на В.В., Петрото де факто "преговаря" за "почетна" катитулация на опълченците, какво ще стане ще видим...

48

АНТИМУТРА

преди 10 години

Руските войски вече нямат право да действат в Украйна!!!!!!С ДВЕ ДУМИ ПУТИН САМ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ДОЛНОПРОБЕН ПРЕСТЪПНИК И ЧОВЕШКА *** НЕПОСТИГНАЛА НИЩО В ЖИВОТА СИ!!! ГАЗА, НЕФТА И ОРЪЖИЯТА ГИ Е ИМАЛО И ПРЕДИ ПЪРДУТЕН!!!!ГОЛЕМ Е, ЧЕ ДАДЕ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ НА ТЕРОРИСТИЧЕН ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА СИ ПРАВЯТ БОМБИ И ДА ГИ ПРОДАВАТ НА ЧЕРНО!!!!*** НОМЕР 1 Е *** СИ ТОВА ЦЯЛ СВЯТ ГО ЗНАЕ!!!

47

АНТИМУТРА

преди 10 години

ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ РУСКИЯ НАРОД ГО ИСКА ТОЯ *** ЗАБУЧЕН НА КОЛ!!!ТЕ И ЗА БОРИСОВ ПИСАХА, ЧЕ Е С ГОЛЯМ РЕЙТИНГ НО ВЗЕ САМО 30% И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!!СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ИЗМАМНАТА ПАРТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКА РОБСКА РУСИЯ КОЯТО АКО НЕ ЛЪЖЕШЕ НА ИЗБОРИТЕ ЯКО С ПО 20%-30% ОТДАВНА ДА Е РАЗКАРАНА!

46

TIMOFEI

преди 10 години

До Анонимен да ама никои не прави нищо по въпроса!

45

1

преди 10 години

ZABOBOL,явно много те боли зъба,куцаш и пишеш глупости.

44

дтт

преди 10 години

До АнонименИстината боли,това е началото на края.......

43

ZABOBOL

преди 10 години

Na snimkata VLADOLF *** - aziatskiqt hitrec pred sobstveniq si portret v pozlatena ramka sas skromnite razmeri 4/6m.USA+ROSSIQ/bez KGB PUTIN/=HUBAV SVQT.Vijdam 50-100g. napred.Ot BELIQT ZABobol.

42

Adam1966

преди 10 години

< Руските войски вече нямат право да действат в Украйна> Крачка в страни е добро начало..?!>>

41

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПутин е върховен главнокомандващ и може да издава еднолично всякакви заповени на армията, не му е нужно разрешение от парламента. Вричко това са висши дипломатически ходове------------------- Е, кое му е висшето на тоя ход, като и дребните позитански *** са наясно, че е само преструвка?

40

Анонимен

преди 10 години

Брутният вътрешен продукт (БВП) на САЩ е спаднал с 2,9% ... От много санкции се неденаха на Путин на Шиша

39

Анонимен

преди 10 години

КАКВО СТАНА ПАТРИОТЧЕТА,РУСИЯ ПАДНА ЛИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД НАТО И ПРЕД ЕС.КАТО ВИ СЕ КАЗВА НЕЩО,ОТВОРЕТИ СИ УШИТЕ--Нямаш си и представа колко си ***. Путин ги върти на малкия си пръст и НАТО и ЕС и Америка. Путин е върховен главнокомандващ и може да издава еднолично всякакви заповени на армията, не му е нужно разрешение от парламента. Вричко това са висши дипломатически ходове, но какво разбира една куха манерка...

38

Анонимен

преди 10 години

Непал и Тибет е редно да са независими и свободни държави, а не някакви киртаци като маоисти , ислямисти или друга подобна гнусна *** да точи лиги.

37

айде де

преди 10 години

До до 33Е как кой?Който има интерес,това е той.

36

Анонимен

преди 10 години

"На Путин разрешение от парламента не му е нужен това решение е безсмислено за Русия но сега как сащ ще обвинят Русия че пречи на мирното решение на проблема"Още като е искал разрешение от Думата Путин е знаел, че не му трябва, но сега има силен дипломатически лост като реши да го отмени въпреки, че отмяната нищо не значи. За разлика от краварите които знаят само да се заканват (*** EU) и заплашват с оръжия, Русия е сетлинни години напред в дипломацията. Путин винаги е няколко хода напред.

35

Анонимен

преди 10 години

Индия протестира пред руснаците, че продават Ми-35 и на Пакистан. Китай официално е съюзник на Пакистан срещу Индия. Индия купува стотици танкове, за да се пази от Китай и евентуално да си върне Непал. Пакистанските талибани подкрепят уйгурите-мюсюлмани в Китай. Това ви е великия азиатски съюз. Практически може да ги обедини само една цел - унищожението на Европа. Предполагам ви блазни мисълта по улиците ни да се разхождат въоръжени азиатци.

34

Анонимен

преди 10 години

ПОДМЕНИХА ГО,С РЕПТИЛОИДНА ХОЛОГРАМА.КРАЙ НА СЛАВЯНО ЕЗИЧНАТА ГЛУПА УНИЩОЖИХА НИ!!!