71

pche

преди 10 години

s arogantnite kleveti za BG na 11. mai 2013 ste ostane v BG istoriata

70

Анонимен

преди 10 години

Изборите закъсняха прекалено много

69

Анонимен

преди 10 години

Станишев само шеф ли може да работи?

68

Анонимен

преди 10 години

Ако си спомня какво съм чел - май ни "работят" от Освобождението от турското робство насам. Преди това са ни "управлявали" анадолците, дето също са правили само маскарлъци тук.

67

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 75Кои са били тези? Аз не видях някой да направи нещо читаво. Само крадяха и убиваха. ВСИЧКИТЕ!!!

66

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се дискутира по следните въпроси:1. Защо за който и да гласуваме, получаваме все едни и същи крадливи маскари?2. Защо умните, грамотните и читавите хора не искат да участват в управлението на България рамо до рамо с крадливите ни политици?3. Защо не ми дават фактите, а ми сервират готови лозунги и решения?4. Защо партийците ме уверяват, че ако не ме лъжат и крадат точно ТЕ, няма да се развивам правилно?......................

65

Анонимен

преди 10 години

защо манолова прилича на закъсала чалгаджийка

64

Анонимен

преди 10 години

щом тия двете патки ще решават съдбините ни бая сме я ЗАКЪСАЛИ.

63

smok

преди 10 години

parvo referendumite - za izlizane ot eu, nato, ot partiinite korupcionni bulgar mafiotski systemi.posle izbori - majoritarni razbira se.izmamite na narkoagentite ot dps za bulgar evrodeputati sa katastrofa za bulgariata.

62

Анонимен

преди 10 години

Между другото, как ще гласуват болни и инвалиди?Ще се ходи по къщите ли? И как там ще се запази тайната на вота?Не е ли там заложена бомбата на задължителното гласуване?Има ли идея да се гласува паралелно електронно? После всеки да може да си провери вота?Ще има ли СТРАШНИ наказания, ако някой е преследван заради вота му, ако по някакъв начин изтечее информация?

61

Анонимен

преди 10 години

Мая най сетне осъзна че преврата не води до нищо добро. Сега ще я назначим за чистачка в Кюстендилския съд защото ти не си юрист по душа. По душа си московски агент и крадец.

60

Анонимен

преди 10 години

Майче и алкохола няма да ти помогне да забравиш кошмара от изборите в Кюстендил.

59

Анонимен

преди 10 години

Майчеееее, Майчче,Що заложихте на Хамстера? (или по-добре ти звучи "сурикат"?)Той е добър да участва в гей-паради. Сега видяхте ли какви ви ги надроби... :(

58

Анонимен

преди 10 години

Сега, със задължителното гласуване, ще има да гласуват и отдавна починали хора...Т.е. нова схема на измама.Като са толкова велики ВСИЧКИТЕ партийци (до един клонинги на БКП=ДС), защо няма НИКОЙ, наказан за масовото купуване и продаване на гласове? Защото искат пак да пазаруват *** гласоподаватели...Да се забрани на неграмотните да гласуват. Така или иначе не гласуват те, а друг вместо тях.Също и на тези, които живеят на помощи и/или не плащат данъци.За ще го храня, той ще ме управлява?!

57

БББ

преди 10 години

Майо,каква я свърши с "Костинбродската афера", следващият парламент през крив макарон ще го гледаш.

56

днес

преди 10 години

БСП прави една основна грешка.Просто вземете в партията повече мутри-те могат да оцеляват,те са научени на гангстерски битки вършат я тази работа вече 25 години.Това да можеш да оцеляваш се учи на улицата и после се пренася в политиката.Затова Герб успяват да заблудят хората-та вожда им оцелява вече толкова години-мислите че му е било лесно-напротев доказателство е и тези бабаити които непрекъснато се въртят около него и му пазят скъпоценния животец.Страх го е налегнал,ама голям страх.

55

чугунена глава

преди 10 години

БСП ПРОМЯНА: КУТЕВ -СТАВА ПУТЕВ.ГЕЯ-СТАВА МОМА.ТАСКО -СТАВА ТАШКО -НА ДЯДО МУ ***.АНГЕЛ НАЙДЕНОВ-СТАВА АНГО МАИН.ДЪБОВ-СТАВА БУКОВ.+ДЪРЕВА =ПЪЛНА ПРОМЯНА

54

Анонимен

преди 10 години

ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ЗАЛЪГВАМЕ- ЕНП И ПЕС НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО НАПРАВИХА КОАЛИЦИЯ, А ШЕФЪТ НА ПЕС Е СТАНИШЕВ- ЗАЩО НА НАЦИОНАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ БИЯТ ДВЕТЕ ЕГОТА НА БОЙКО И СТАНИШЕВ ? ЩЕ ГИ НАТИСНАТ И ТУК И ТОВА НАИСТИНА Е НАЙ- ДОБРИЯТ ВАРИАНТ- НИТО СТАНИШЕВ, НИТО БОЙКО ПРЕМИЕР НА ТЯХНОТО ОБЩО ПРАВИТЕЛСТВО

53

Заклан

преди 10 години

Бззззззззззззззт ! - Еееееееее ама ти много хубаво го закла бе Братче, от едното ушенце до другото

52

Анонимен

преди 10 години

Как може да вярвате на нещо, което кърви всеки месец и не умира!