348

Анонимен

преди 10 години

Туй не човек.Туй парапитек.......

347

хуикур

преди 10 години

Тези прьдльовци и техният главен лаинар за какво време говорят.Бубута несе ли сеща че иде от центьра на комунизм.

346

иха

преди 10 години

много мертек в тази държава бе , мислят с пу****е си, тотова чудо можело и да мисли остава да му поникнат зъби

345

Анонимен

преди 10 години

интересно колко засегнати/шайка престъпници/ депутати от ГРОБ ще застанат зад колективния иск , не знам дали са престъпници, но в едно съм уверен , че са шайка безгласни кукла на конци на Б.Б

344

Анонимен

преди 10 години

До СимовДа реже лентички и Вашия Станишев но няма къде като нищо не е построил а само съсипва.Да реже лентички на децата си в къщи за друго не СТАВА.

343

Симов

преди 10 години

До АнонименНа Боко не му липсва властта, а отнетата възможност да реже лентички.Докато беше премиер министър, той това правеше горкия.

342

Михал

преди 10 години

До Анонимен 181 - 186Много си се разпенил.Толкова злоба не е на хубаво.Много оптимизъм, много надежди, много предсказания.Но нищо от това няма да се случи.Много си наивен.И много разочарования те чакат.

341

tyui

преди 10 години

lo6 matrial si mutrooo nagla nenaqdena

340

k5110

преди 10 години

Както винаги е прав и сега!Смело на пред Бойко-с теб сме!

339

българин

преди 10 години

Правителството и Топлофикация ни убиват с ДКЕВР. БЕЗ НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ ДЪРЖАВНАТА КОМИСИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНА И ВОДНА РЕГУЛАЦИЯ (ДКЕВР) ПРИЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО (12 - 19%), В УСЛУГА НА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ. Това ще струва между 200 и 350 лв. (грубо) НА СЕЗОН НА ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО. ДА ПРОТЕСТИРАМЕ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО И ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ, ЗА ДА НЕ ПРИЕМАТ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! НА УЛИЧЕН ПРОТЕСТ ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО!

338

Симо

преди 10 години

До Анонимен 397Голяма майтапчийка си.То бива хубост, ама чак толкова.Бойко, кажи на фенките си да те хвалят за всичко друго, но за ум и хубост изглежда като подигравка.Аман от разведени, вдовици и нещастни жени, които мислят с ония си работи и така съсипват родината на Бойко.Не разбрахте ли, че Бойко не иска власт, а само да говори за власт.Ако искаше властта, щеше още да е министър.Той отстъпи мястото си доброволно, защото разбра, че не става за тая работа.Имайте малко милост!

337

Анонимен

преди 10 години

Ама и на Кутевчетата само "боцване" им е в главата ...

336

щирлиц

преди 10 години

Евроизбори?Партии?"Здравна"каса,която ликвидира българите?И аз ще ви гласувам за разни ненаяли се гадове?***!

335

Анонимен

преди 10 години

Малееееее, Кутевчетата се осефериха от изборните шамари и почнаха да блеят кат агънца на път за кланницата!!!!!!!!

334

иван

преди 10 години

изплъзва се възможността да управлявате от ГРОБ и започват да се решават важни дела в съда.Дали тиквата няма да отиде при цецко?А дано !

333

Анонимен

преди 10 години

тоя е умен като празен пожарникарски маркуч.лошото е че доста ще го гледаме още по тв

332

Анонимен

преди 10 години

Този меко казано силно неуравновесен човек с широки ментални отклонения е срам за България. Видяхте ли поведението му в кулоарите на НС, в излъчените пряко от БТВ видео предавания?

331

Анонимен

преди 10 години

Изключително интелигентен умен и образован Пък и хубав

330

Дойн

преди 10 години

Много хубава и показателна снимка!Бат Бойко на фона на уличен телефон - умопомрачително!И двата елемента в композицията са архаични, симпатични, но безполезни, да не говорим колко бъгави бяха и двете! Или намека с телефона е , че Цецко слуша?А по темата - когато чуя, че ще има вот на недоверие на тема пожарна безопасност може и да повярвам, че ГЕРБ ще са в час!

329

Анонимен

преди 10 години

В затвора! Стига само сме си приказвали! Да разкажеш играта на цял народ и държава и да се имаш за нещо. Този задмина и Нерон.