216

км

преди 10 години

До Анонимен 35СССР2 е Европейския съюз, защото ЕК ни диктува какво да правим.Дори по времето на СССР нямаше такъв диктат като сега!!Тогава поне имахме армия и границите ни се пазеха.

215

Бойко не Борисож

преди 10 години

До 269Преди 16 години Русия върна на куп 100 ;милиарда и никакъв МВФ в случая не се е намесвал. Даже банките кредитори ревяха на умряло, защото толкова пари на веднъж не знаеха тогава какво да ги правят.

214

Анонимен

преди 10 години

Глобализацията не само че не е обективен процес но и напълно нестабилен и предизвикващ съпротива.Глобализацията е вредна и измислена структора на разпределение на богатства и средства за производсво.Спомнете си за раздразнението от доминиращите китайски стоки.

213

Анонимен

преди 10 години

264 Индия беше при семейство ганди , а Китай не я учи държава на 4000 години си знае интереса.

212

след преврата в бг

преди 10 години

Абе ясно е това.. ама се чудя на следващите снимки от този нов съюз дали Педерунгелович ще се снима или пак ще прати Орешарски?

211

Bulgatani

преди 10 години

До Анонимен. 259Напълно подкрепям мнението Ви! Еднополюсен свят и общата глобализацията е разрухата на света.

210

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен260Що не ходиш да се гръмнеш?

209

Анонимен

преди 10 години

Тука е пълно с *** НПО клакьори.Този съюз е едно много добро начало не само за страните които го учредяват но и за останалия свят включително БГ.Защо ли? Защото показва желание за бизнес а не за война. Това обаче може да се окаже горчива хапка за страни свикнали да бъдат квартален хулиган и полицай едновременно.Съюза ако укрепне ще даде силен тласък на бизнес отношенията както в него така и извън него. Евросъюза се *** точно поради липса на точка за сравнение и надменността си.

208

Ф-1

преди 10 години

За последен път се убеждавам, че русофилите сте пълни ***,

207

Bulgatani

преди 10 години

До анонимен 249, 250, 251 Господа, вие говорите от името на всички хора на България? Ако е така, Русия не ви покани. ЕС също е добър алиснс за България, нали?

206

Nijmegen

преди 10 години

До Така си еI nay veroqtno plashtash 1500 naem...10 godini jivqh v Moskva...ne mi razpravqy gluposti.Zaplatite sa visoki ,no i razhodite saschto....!!!! A izvan Moskva -mizeriq do shiq!

205

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 250 Е какво като са у чужбина и изкарват????? Изкарват си колкото да живеят нормален живот там То това беше целта на ЕСда ни обере добрите кадри н А за останалите,кучета ги яли затова ни заселват с араби и всякаква *** Ако ти е толкова весело в центъра на София да си имате близък изток,халал да ви е ,вие ще му берете плодовете

204

Анонимен

преди 10 години

Путин сбъдна мечтата си ... ,браво, а на черномурното момченце започва да му се сбъдва най-големият кошмар - новият СССР

203

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПо скоро тежък ден за империята на Путин? Толкова ли сте *** русофилите, та не може да се усетите защо чак сега Китай и Япония решиха да подписват договор за газ , ами не са се сетили по-рано? Много е ясно - Русия е приклещена от санкции и е готова да продава газ на безценица само за да оцелее. Сега могат да въртят Русия както си искат, защото няма друг избор. Цената вече няма да определя тя, а копувача. На Путин яко му го вкарват във православният славянски ***!

202

Анонимен

преди 10 години

Въпросният евроазиатски съюз е едно нищо. Не знам що за *** хопа има в България, та подкрепят присъединяването ни към подобно нещо. Една от ползите на европейският съюз е свободното предвижване, много българи работят във Европа и изкарват много повече от колкото в България. А ако сме във въпросният евоазиатски съюз къде ще емигрираме - във Беларус или Казахстан, където заплатите са същите като у нас?

201

Анонимен

преди 10 години

Що за *** трябва да си да искаш да си в съюз със Казахстан и Беларус? Визирам глупаците които искат да се присъединим към въпросният евразийски съюз, който е пълна глупост, защото е оксиморон, или европейски или азиатски, евроазиатски е като суха вода или дървено желязо.

200

Анонимен

преди 10 години

България винаги е много зависима от силните страни и винаги се чака помощ от тях. Русия решава собственните си тежки проблеми, тя не помоли за помощ. Благодаря за санкциите на ЕС и САЩ срещу Русия ! Те много помогнаха на Русия да укрепи своята икономика.

199

Анонимен

преди 10 години

Путин е най-великия държавник на нашето време.Наследи държава в насипно състояние, след тотален крах.Вдигна я на крака, върна самочувствието на руснаците и ги изкара отново на сред Световните играчи.Хората живеят добре в Русия, имат работа,пари, евтин газ, започнаха да инвестират в технологии.Затова и Западните еврогейове и сащисани кръволоци се гърчат в омразата си срещу него и плюят като бесни пепелянки.Дават Путин, смачкай Империята на злото САЩ.Освободи света от тая ***.

198

морски

преди 10 години

Путин е велик политик и държавник.Слава на Русия,долу ЕС.

197

айдеее

преди 10 години

Айдееее, почна се, това е началото на краят на САЩ!