27

До- антимутра

преди 10 години

Жалък си момко, струват ли си стотинките на коментар, за това което правиш .. ?

26

az

преди 10 години

До АНТИМУТРАама не си от най умните явно,промито мозъче говориш пълни глупости.1 во Китай е най големия приятел на Северна Корея и е единствената страна която им изпраща храна и провизии както и горива без Китай СК просто ще изчезне,ама си мат някаква историческа привързаност.2 ро Путин не е човека доставил ядрени мощности на Иран и Северна Корея това си е свободен пазар всеки може да си достави,друг е въпроса кой как ще го реазвие и използва,ние да не би да правим бомби или Румънците и т.н.

25

Анонимен

преди 10 години

Uspial e da se izmakne. Ako semeistvoto mu ne e v severna korea niama da ima problem

24

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАLogichno e taka no koi kaza i kade e pisano che Putin shte prodalji da obicha severna Korea. Severna korea az i davam maksimum oshte 10 godini i komunisticheskia balon shte se spuka ot vatreshna strana

23

зз

преди 10 години

Ама естествено че ще живее в чужбина. Какво да прави в мизерната комунистическа Корея. Ние там ще пратим нашите *** за да ядат коренчета и благославят слънцето на нацията, другото прасе - Ким Чер Ин

22

Борат

преди 10 години

Казахстан - най-великата страна на света Всички други държави са управлявани от малки момичета,Казахстан е първа по износ на калий,Другите държави имат само на теория калий.Казахстан, дом на басейна Тиншейн Дълъг е тридесет метра и широк шест.Пречиствателната система е възхитителна.Премахва 80 процента от твърдите човешки отпадъци.Казахстан, Казахстан, ти си хубаво място.От равнините на Тарашек до северната ограда на еврейския град.Казахстан, приятел на всички без Узбекистан.

21

Борат

преди 10 години

Те са хора с големи носове и кост в мозъка.Казахстан има най-добра индустрия на света.Ние измислихме лактата и колана за панталони.Казахстанските *** са най-чисти.Разбира се не и за туркменистанците.Казахстан, Казахстан, ти си хубаво място.От разнините на Тарашек до севетната ограда на еврейския град.Елате и хванете чутовния *** на лидера ни.От съединението с тестисите, до заострения му връх!

20

vesko02

преди 10 години

Човека се снима за последно.

19

Пютнасран

преди 10 години

Значи вече дебелите севернокорейци са двама!

18

АНТИМУТРА

преди 10 години

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ СЕ ОБИЧА С КИТАЙ !!!!!а ПУТИН ПОДКРЕПЯ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!НЯМА КАК КИТАЙ ДА ПОДКРЕПЯ ПУТИН!!!!

17

BOKO

преди 10 години

До АнонименДжакарта на западен свят ли ти прилича?

16

АНТИМУТРА

преди 10 години

А знаете ли, че Путин даде ядрени централи на Иран и Северна Корея!!!!После благодарение на тях имат вече ядрено!!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Защо така обикаля из западния западнал свят, а не е отишъл в земния рай наречен Русия!Там според повечето форумци тук живота е прекрасен. Путин дава хиляди долари заплати, живеят спокойно, в мир и разбирателство...няма глад, мизерия и простотия...всичко е прекрасно...та, защо така?

14

CrossFire

преди 10 години

Ама защо така бе, другарю? Народа такива сълзи лее за вожда, такъв рай е построил, няма безработица, няма престъпност. Защо вий скитате по света и ходите при гнилите капиталисти и империалисти? Не ви е срам!

13

Тодор

преди 10 години

Я, Цацаров!)!!!

12

Име

преди 10 години

По скоро на Цацаров прилича :D

11

Анонимен

преди 10 години

И неговия ред ще дойде.Дългата ръка на Ун не пропуска никого!

10

ЧК

преди 10 години

"Тоя Ким прилича на Симеон Дянков?"...По-скоро - не.Въпреки че и аз като теб за малко да се заблудя заради очилата, но след това питах гуугъл дали всички хора с очила си приличат и гуугъл каза, че не. Трудно ми е и на мен да повярвам но е така. Тръст ми копеуе

9

Анонимен

преди 10 години

Тоя Ким прилича на Симеон Дянков?

8

Анонимен

преди 10 години

Пандипанчито на брат си мяза. Един ден ще се върне на бял кон да ги оправи за 800 дни като падне Ким трети.