139

зизи

преди 9 години

До Алексе до кога да 4акам?

138

TIMOFEI

преди 9 години

До Анонименоцеляване но на ква цена 1 юнак 2ма 4ета 3 4ета с предател та маи са оцелели наи много от последната група

137

TIMOFEI

преди 9 години

До Анонименама това означава ред а надали на няйкои му е изгодно няма как да се изкарват кинти

136

зизи

преди 9 години

До Стоян ми всеки има право на избор къде да живее но ,това не озна4ава че са си предали държавата и не биха го направили тва са руснаци много от тях обикалят по света и се връщат защо?

135

Анонимен

преди 10 години

става дума за супер корупция. през австрия проектната цена на 1 км газопровод е 2 млн евро,през бг е 7 млн.разликата от 5 млн умножете по 504 км,колкото е газопровода през бг.сумата се плаща от Газпром и после се удържа от бг от транзитните такси.или едни хора ще си присвоят 2.5 милиарда евро

134

кьорава работа

преди 10 години

Пилотна процедура - те не казват за какво ни питат, ние не казваме какво отговарямеПосле ще искат референдум(допитване) до народа по тоя въпрос

133

Паткин

преди 10 години

До хе хеКубинка за празната ти кратуна. На здраве!

132

Анонимен

преди 10 години

Каква персонална отговорност носи един евродепутат или един ЕК чиновник?Как по-точно избирателите на евродепутати контролират своите избраници?Какви гаранции за професионализъм имат евродепутатите?ЕК и ЕП са си държави в държавата на държавите и са на автопилот.

131

Анонимен

преди 10 години

яяяя колко много доларжий на хранилка има тук

130

Majorski

преди 10 години

Освен че става въпрос занякакяв "Пилотна процедура " нищо друго не разбрах от статията ......*** тъпотията ...1) какво иска от нас Европа?????2) какво трябва ние да прави освенче до 10 седмици да отговорим????3) Против българия ли е или какво ????4) Разрешават ли южен Поток или не ???5) Какео точно ни питат ???Абе МЪГЛА !!!! тиично в стил България

129

Анонимен

преди 10 години

Хората учили за дипломати трябва да са дипломати,същото важи за инженери,пожарникари,полицаи,шлосери.В ЕС за жалост голяма част от управляващия елит са непрофесионалисти и се избират на популистки принцип.Цялостната концепция за Европейски парламент и Европейска комисия е сбъркана,там трябва да се излъчват хора от правителствата,които да носят отговорност и да има директна връзка с изпълнителната власт в отделните страни.

128

Анонимен

преди 10 години

Образът на врага е едно от психологическите оръжия на пропагандната война,това съм го преживял,дай нешо друго ,по-екзистенциално,нещо за универсалната човешка природа например,за колективното съзнание,с руснаците само плашиш гаргите.

127

Крум

преди 10 години

Руските *** ни насъскват българи срещу турци, срещу ***, срещу ЕС ... Русктие *** и техните рубладжийски слуги у нас като Сидеров, Бареков, Доган, Станишев и т.н. имат една цел - да ни разбият на парчета. Прословутата стратегия - "Разделяй и владей". Покрай това искат и дани ограбят, Белене ясна работа там дори Жан Виденов каза че има два пъти превишение на цената. За Южен Поток същата работа строителството на 1км от тръбата в БГ е 3-пъти по скъпо от Словения а Словения е само планини.

126

до 174

преди 10 години

Каква раса са били теа голи боядисани неандерталци бе-ходили със човешки скалпове закачени по тях... А тая друга раса черна са си я купили черно на бяло от техния *** цар в африка. Както правят индиици и *** и до ден днешен дет си продават децата. Не забравяй британските колонизатори са нямали роби в нова англия, онея иберииски *** доло са играли на господари и апаши. Що сичко бяга към америка-щот аман от *** в европа ей затова. А *** обама ще ги накара пак да се върнат към еу

125

Анонимен

преди 10 години

Виж сега,то и "хамериканците" като са отишли в "щатите" са изтрепали цяла една раса, освен това са сбъркали от робски труд една друга раса,ама те *** си връщат.Упс,дали Америка не я колонизираха европейци?

124

123

преди 10 години

Taia prostastina neni triabva , az licno iskam referendum da stroiat gazoprovod nekade drugade

123

Анонимен

преди 10 години

Какво са "щатите"?*** преплували океан за власт и пари,дървета без корени,по-точно ***.

122

Анонимен

преди 10 години

Даваш ли си сметка,че има причина нашата народност да оцелее след 500 години турско присъствие,не само защото са дошли руснаците да ни освободят? Знаеш ли каква е тя?Моите деди са останали ТУК,запазили са своя ЕЗИК,своята ПИСМНОСТ,своята ВЯРА, продажни нещастници.

121

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

До СтоянРУСИЯ И НИГЕРИЯ ПОПРАВКА НА ГРЕШКАТА ВИ РУСИЯ И КИТАЙ.ТАКИВА КАТО ТЕБ ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ НА ГИБЕЛ ПОСЛЕ ЩЕ ХВАНЕШ НА ПАЗАРДЖИКЛИЯТА РУСНАКА ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОТО АМА ТИ СИ ГО ХВАНАЛ ВЕЧЕ УМИРАТЕ ОТ ГЛАД НО СТЕ ТАРИКАТИ *** МРЪСНИ

120

Анонимен

преди 10 години

Сергей Брин-роден в Москва,на 6 години заедно с родителите си ,които са учили в Русия и са заемали престижни длъжности в руски научни институти,емигрира в САЩ-типичен ***,а за оправданието,нали знаеш,то е като задни*а,всеки си го има.