23

Анонимен

преди 10 години

Браво. Ето и продължението на историята:Директорът много се трогнал от постъпката на момичето и го взел за жена. Осмата под ред.

22

Азис Шпека

преди 10 години

Надявам се поне един разумен човек да го прочете.Индия е огромна, та както казва един мой приятел индиец:Каквото и да кажеш за Индия е вярно - в Индия живея злодеи,живеят добри хора, живеят глупави, живеят и гении. В последно време има огромен прогрес в тази страна, незабележим за останалите,прогрес примесен с традиции. Честно казано, "Беднякът Милионер" ми бешемного по-близко до сърцето от китайските нинджи, които летят по дърветата,след това около земята и т.н. Нека не задълбавам - уважавайте всички народи и нации.

21

Аз съм прост но ...

преди 10 години

До АнонименА при нас не се намери дете да изпрати 5 лева на Орешки! Той нямаше да ги върне!

20

Анонимен

преди 10 години

А при нас не се намери дете да изпрати 5 лева на Орешки!

19

Тръба

преди 10 години

По документалните филми, се пуска за фон Индия или Африка, когато става въпрос за мизерия.Препоръчвам ви филмът ''GANGES BBC''. Може би го има в Колибка с превод. Много е качествен.

18

Darvoto

преди 10 години

Сигурно Индия само по Дискавъри сте я виждали. Някои все пак сме поживели там, и не мизерията не е най-страшна. Най-страшното е липсата на воля за промяна , приемането на всичко без желание за борба. Именно това легитимира парадокси като Анвиа(най-скъпия частен дом в света) издигнат в средата на мизерията в Мумбай.П.С : Момиченцето от статията е от 1% най-високо образованото и обезпечено финансово население. Лятна екскурзия в Израел, повечето хора в Индия едвам стигат до съседния щат.

17

Анонимен

преди 10 години

Бил съм в Индия и е уникален ***. Смрад и бедност каквато тук не можем да си представим. У нас цивилизацията е на светлинни години напред. Не ми пука за статистики-матистики.

16

до 16

преди 10 години

Няма да си губя времето за да видя какво си чел, но направо мога да ти кажа, че говориш глупости. Това е съвкупната покупателна способност като Индия има над милиярд население, а Германия 80 милиона, така че не ми сравнявай човек за човек а ходи се скрии някъде.

15

Анонимен

преди 10 години

Индия е на 3то място ама там живеят 1.2 милиарда

14

Тръба

преди 10 години

google - ''под долар на ден'' - първият линк.

13

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИндия е на 3то място по БВП даже :)

12

гай баньо

преди 10 години

До Анонимен10Точно така.Само че там разправят тока бил без пари.Та не знам...

11

Анонимен

преди 10 години

Трогателно,чак се разплаках.Явно в Световната банка/където този банкер до вчера беше колега на нашия Дянков/ ПР агентите работят перфектно.

10

Анонимен

преди 10 години

Голяма част от *** наистина идват от Индия и Пакистан. повечето са изгонени още преди хиляди години защото не влизали в критерия дори на най-низшата каста.До колкото съм запознат в България идват през турското робство, и са доведени с цел да шпионират за турците, ако чуят за бунт да се обадят.Най- фрапантното е че през 1878г. в България е имало 20-30 хил. ***.И все пак има и работливи ***.

9

до 2

преди 10 години

Индийците нямат нищо общо с ***!Те са арии като нас!А *** са коренното население на Индия,покорени при нахлуването на ариите!Първоначално не ги закачали,но след като видяли какво представляват,ги натикали в най-долната каста!След години им писнало от *** простотии и ги изгонили от Индия!

8

Даола

преди 10 години

Индийският милиардер Мукеш Амбани е на 5 място в света - той да се бръкне по-дълбоко и подкрепи народа си ! Да продаде къщата си на Антилите, например и да издържа умни младежи да учат. В Индия има много умни млади хора, но и там образованието куца яко.

7

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА ти си толкова подготвен,че няма на къде,Това дето го наричаш покупателна способност е БВП.Нормално е да е висок,все пак страната е почти с размерите на континент а като нселение да не говорим.Това което прави един народ богат или беден е усреднената стойност на единица от населението.Там Индия е на почти 150-то място.Около 4000 долара.За сравнение това което наричаш *** (България) има почти двойна стойност- 7к долари.Знаеш как е тук в БГ,представи си ги тия там двойно по-бедни.

6

Анонимен

преди 10 години

"Детето започнало да се притеснява, че хората няма да имат пари да живеят и всички ще станат бедни."Нека да станат бедни, кво ми пука, още по добре - аз нали не съм беден и съм си добре. В сравнение с другите мизерници ще съм богат.

5

Анонимен

преди 10 години

Обяснявам на невежите *** които се изказват неподготвени от ***: Индия е третата в света по покупателна спосоност. Първа е САЩ, втора Китай и трета е Индия. *** е на 69 място.Wikipedia - List of countries by GDP (PPP)

4

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

До 123Също така у нас нямаше да върнат парите на детето ... :)