131

Иво

преди 9 години

"Манолова посочи..."иде време и дошло е, когато на Манолова ще бъде посочено;а дано се покае преди да е късно

130

непримиримите

преди 10 години

Лично аз съм ощетена от ***, те са царе на фалшификациите на избори, затова са на власт ВИНАГИ ако не реално то косвено затова България ще изчезне от картата. И затова сте виновни Вие а не БОРИСОВ

129

дo: Лидия

преди 10 години

Като не ти харесва в България може да опиташ някъде другаде , така или иначе немаш никакъв шанс в България , да се оплакваш да не се оплакваш все тая

128

Лидия

преди 10 години

Всички досега управляващи партии се доказаха като престъпници и некадърни, корумпирани, алчни за власт типове. Те продължават да са по медиите (вместо в затвора), да агитират за своите партии и да произвеждат нови нагли лъжи, а народът пак спори кой да избере - БСП или Герб....Този път да го представляват в ЕС, т.е. да взимат огромни заплати и комисионни....Извинете, ние *** нация ли сме?!!

127

vanko84

преди 10 години

До безпартиенкой ти иска мнението за кого ще гласуваш,лумпенда не би мирно седяло, не би чудо видяло

126

безпартиен

преди 10 години

Ако ще и по 100 номера да сложите на бюлетините пак ще ида да гласувам против БСП.Всички които ме познават знаят,че съм пострадал от БКП и никога не гласувам за БСП.

125

Цветан Караилиев

преди 10 години

Разграничават се червенотиковчетата от гадния вандалски акт на изгарянето на знамето на ЕС.Аз подозирам,че те са инспиратори на това,от 1925г.до ден-днешен са майстори на гадости.За по-нечетящите История,визирам кьрвавия атентат в катедралния храм.А това е само плахо начало.Опит имат колкото щеш

124

По селата

преди 10 години

Хората масово са убедени, че с номерана бюлетината ще се разбере, кои за кого е гласувал.Това е поредния номер на мая манолова, за сплашване на възрастия и етнически електорат!!!!

123

Анонимен

преди 10 години

След тази новина Боко е приет по спешност в Пирогов с изключително високо кръвно.

122

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ са кръгла нула, щом настане време за честни избори. Няма печатане на бюлетини, подмяна на чували и всякакви други схеми.

121

Анонимен

преди 10 години

Мая пак затвори устите на наглите и некадърни герберуги и всякаква подобна ***. Браво, Майче! Мачкай тези долни мутри!

120

То

преди 10 години

умните хора не се занимават с политика. Другата част от умните тръгнаха по света. С политика се занимават такива недоносчета като Мая, създават закони от ден до пладне. От простотии в Парламента нямат време за работа. Затова и закона на Мая е едно недоносче.

119

ПЕТЪР

преди 10 години

УПРАВЛЯВАЩАТА РУБЛАДЖИЙСКА ШАЙКА НИ ТЛАСКА КЪМ АЗИЯ

118

Анонимен

преди 10 години

В кайна сметка се оказа, че закона за изборите е приет набързо и има много недостатъци. Сега някой ще се извини ли на президента, че въпреки неговото вето беше приет този недомислен закон.

117

Анонимен

преди 10 години

Какво искате от майчето, тя е завършила история на КПСС в Москва?

116

Анонимен

преди 10 години

Който ще гласува за ГЕРБ да сложе + който не - , моля ? :)

115

Анонимен

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълизвинявай ..прочетох ти коментара и съвсем по друг начин го приех ! Прав си , извинения!!

114

Анонимен

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълохлюв моля те престани с партиините рецитали а? :) А вашта античовешка партия като 70 години колеха и бесеха народа? Вашите *** който извратиха до такава степен народа , че всеки трети беше агент на ДС? *** такъв спри да рецитираш партиините си пропаганди , вземи си багажа и напусни държавата ни чужденецо !!

113

Анонимен

преди 10 години

Майче, бивата но за друго !

До 2013 г. "полицейската" партия ГЕРБ беше на власт и "натискаше" хората за кого да гласуват. Хората свободно изявяваха волята си пред социологическите агенции. Днес ГЕРБ вече не са на власт, полицейска партия няма, а хората се страхуват да изявят избраната партия пред агенциите. Ето на това викам сбъркана логика, която винаги се ражда от политическата пропаганда (несъществуващи факти, разтръбявани масово с някаква користна цел). БСП пък пали евро знамето и после се разграничавали... комунисти..