22

Сър Пичук

преди 10 години

Необходима ни е реформа в данъчната и осигурителна система, всички данъци (преки, непреки), които плащаме са горе долу 2 пъти по-високи от тези в Германия и 4 пъти по-високи от тези в САЩ, което значи че имаме много голям проблем. Ако данъчното тегло над работещо население не намалее драстично тази държава ще изчезне от картата до 20-30 години. От там трябва да започнат реформите, а не да пази 2 годишното майчинство и пенсията на 40 за полицаи/военни, тези неща са срамни не повод за гордост.

21

анонимен

преди 10 години

Ало умният,би ли ми споделол приятелски?Нови избори на старите политически сили ли? Инаистина ли си мислиш , че нещата,Правителството,ситуацията в Парламентът ще се промени.Ако ти е жал , че МУТРАТА седи на пейката, уверявам те , че при едни нови избори и там няма да го има. Най вероятното е и мястото на Атака да се саеме от Бареков.И........?

20

Анонимен

преди 10 години

Студентите искат, но могат ли да си платят. Качественото образование струва много скъпо и е крайно време най-накрая фирмите да почнат да плащат. Държавата може да осигури само базата и основните познания а всичко друго струва много пари.

19

Анонимен

преди 10 години

Няма такава *** като тази! Всички в това малоумно правителство не искат хората да имат гражданска позиция, да отстояват мнението си, искат просто кротки и глупави овчици, които да не мислят много и така да бъдат по-лесно управлявани. Подкрепям окупацията, но силно се съмнявам тези уж работещи индивиди да си хвърлят оставката. Та те бленуваха властта, послужиха си с долни манипулации само и само да управляват - толкова лесно ли ще се дадат сега. Жалка и некадърна пасмина!

18

Анонимен

преди 10 години

Вън от парламента, всички ДПС, БСП, ГЕРБ, АТАКА. ВСИЧКИТЕ СТЕ ***!

17

Анонимен

преди 10 години

ГОСПОЖО МИНИСТЪР,Радвам се ,че вече сте СПОКОЙНА!ДА ЩЕ ОТДЕЛИТЕ ПАРИ ЗА ВУЗОВЕТЕ!АЗ госпожо СТАВАМ ВСЕ ПО-НЕСПОКОЙНА ,ЗАЩОТО С ПАРИ НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СИ КУПИ М О Р А Л!МЛАДИТЕ ИСКАТ МОРАЛ и няма значение кой ще дойде на власт,ТЕ НАСТОЯВАТ НАВИ ИЗБОРИ И СЛЕДВАЩИЯ КАБИНЕТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С МАРАЛНИТЕ НОРМИ!Няма партиини пристрастия-те знаят ,че следващите може ПАК ДА СЕ ОПИТАТ да ИЗНАСИЛВАТ КОНСТИТУЦИЯТА,но ТЕ ПАК ЩЕ СКОЧАТ И ЩЕ БЪДАТ КОРЕКТИВ докато ЗВЛАСТТА се научи да спазва ПРАВИЛАТА!

16

ДО ДЖУДИСТА

преди 10 години

*** СИ НАЛИ ЗНАЕШ

15

Джудиста

преди 10 години

Тъпанарите и мързеливците нарекоха себе си "умните и красивите", което беше некрасиво, но те са ясни - лошото управление да се махне, за да дойде по-лошо; Колкото по-зле, толкова по-добре за гербаджиите. Сега е момента да привлекат студентите - те са млади, но вече достатъчно глупави.

14

Рали1

преди 10 години

"Образованието е надполитическо"-Много бих искала децата ми да се занимават само с учене,да изживеят спокойно детството си.Но те израснаха с проблемите ни-безработица,липса на достатъчно средства,без детски,защото надвишавах дохода с 1 до 5 лв.До като се усетих вече пред мен стоеше един млад човек,който говореше и мислеше доста трезво за сегашната ситуация,имаше позиция по много злободневни теми.Имаше ориентир и в политическия живот.Така,че не подценявайте младите-те искат да живеят по-добре.

13

Анонимен

преди 10 години

АБЕ И ПОЛИЦАИТЕ СЕ СЪБИРАТ ДНЕС ДА СТАЧКУВАТ...МАЙ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕ ЛИГАВЯТ МРЪВКАТА ТОО ПЪТ

12

...

преди 10 години

Тази е толкова вдлъбната, че се съмнявам да е разбрала каквото и да е, дори съм сигурен че не знае какво работи в момента. Просто е поредният парашутист на това правителство.

11

Анонимен

преди 10 години

тя заяви, че трябва всички да работим, за да излезем от тази трудна ситуацияПодавайте оставка и ситуацията ще се подобри, какво още умувате?

10

avenir

преди 10 години

До DerНа изборите 2009 г. Борисов и Цветанов,бяха в листите със собствените си имена и за добро, или за лошо хората ги избраха.А Вие като гласувахте за Станищев и Сидеров Ви натресоха Доган, Местан и Пеевски.Много е просто - не виждате ли разликата?

9

Анонимен

преди 10 години

Тинтири минтири нулева година. Смятате ли,че"професорите" ще се лишат от лапачка цяла година?

8

avenir

преди 10 години

До DerПо добре е твоите вдъхновители да помислят колко време ще им стигне за краденето и да обявят, кога ще спрат окупацията на НС и на министерския съвет!

7

avenir

преди 10 години

Тя не била чула, за какво иде реч!

6

Der

преди 10 години

До ЖоркатаА що не питаш: Кой предложи Бойко и Цв. Цв.?Или Кой освободи Боевски?Щото е такова партийното поръчение ли?

5

Жорката

преди 10 години

Студентите искаме да ни кажете КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ, но понеже виждаме, че този въпрос е много труден за вас ИСКАМЕ ОСТАВКА

4

Der

преди 10 години

Обучението зависи от това дали ще има време да се вземе учебния материал. Ако протестът продължи 100 дни, както казват от окупационните сили, тогава няма как да се навакса учебният материал и нулевата година е единственият вариант. Време е началниците на окупационните сили и ръководителите им от ГЕРБ да кажат дали са готови за нулева година и дали имат някакви други варианти за да не се пречи на останалите студенти.

3

prof.Solomon

преди 10 години

Клисарова да каже кога ще въвежда шамиите и бурките в училищата ? Тази дегенерирала и силно амортизирана алкохоличка да си дава оставката не забавно барабар с цялото правителство . НЕЗАБАВНО АМИДИАТЛИ ОСТАВКАТА ГОСПОЖО КЛИСАРОВА СКОРО ТАКАВА ВЕЩИЦА НЕ БЕ СТАВАЛА МИНИСТЪР ЧУХ ЧЕ ПРИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ НЕ Я ПУСКАЛИ ЗАЩОТО ДЕЦАТА СЕ ПЛАШЕЛИ ОТ ВИДЪТ И САМО ПО ХЕЛУИН С НУЖНИТЕ АТРИБУТИ ХОДЕЛА ПО УЧИЛИЩАТА