204

Анонимен

преди 11 години

НИМА СТЕ ОЧАКВАЛИ НЕЩО ДРУГО.СИЛНО ДЕЙСТВА МАКСИМАТА "НИЕ СМЕ С ВАС КОИТО СТЕ НА ВЛАСТ"-ТАКА,ЧЕ НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО....В БЪЛГАРИЯ.ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ВСИЧКО,АКО БЯХ ПО МЛАДА ЕДИН ДЕН НЯМА ДА СТОЯ ТУК.ОМРЪЗНАХА МИ ДА МЕ ПОУЧАВАТ ХОРА КОИТО НЯМАТ 1 ДЕН ТРУДОВ СТАЖ,КОИТО СИ РАЗМЕНЯТ ЛЮБОВНИЦИТЕ И ГИ ПОСТАВЯТ НА РАЗНИ ПОСТОВЕ И ОТ ТЕЗИ "МОРАЛНИ"ХОРА МИ ЗАВИСИ ЖИВОТА,НА БЛИЗКИТЕ МИ И НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ....

203

Аз, 222

преди 11 години

До Анонимен 226И тук да напомня, че и Цацаров е ЛИЧЕН ИЗБОР на Б. Борисов! Или сте забравили? Да си припомним и записания разговор на ББ, М.Найденов и Кокинов - там май и Найденов припомня на ББ кой избра Цацаров за главен прокурор! ...А сега "ривеш"...

202

Анонимен

преди 11 години

За милиони няма закони!!!

201

Анонимен

преди 11 години

Това е съда в държавата на мафията. Като се има в предвид кой е главен прокурор утре сидеров може да стреля по журналисти на улицата и да е невинен. Главния прокурор опорочи изборите под натиска на пеевски а кс не иска да го признае. Държава на мафията!

200

До graywatch Тая информация ако е вярна, е била достъпна още на 11.05 - защо шефчето на печатницата не излезе да се защити, да каже "Има записи - вижте ги, нека ги покажат да се види че няма нищо нередно" ами мълча като мушната гайда?

199

До Анонимен 222 Защото така е удобно :)

198

Магарков

преди 11 години

Сега освирепелия мутрар-псевдо седесар царски и Бойко гъ***ец Мар*ов да върне парите дадени от ГЕРБ за консултантските му услуги за Конституционните дела. Тоя доказан некадърник благодарение на това, че СДС беше на власт влезе в КС иначе и за левскар не става.

197

Анонимен

преди 11 години

Защо се забравя, че половината от съдиите в този състав на КС са личен избор на Б.Борисов?

196

EL

преди 11 години

Същият този конституционнен съд е спрял забраната на ДПС. А и ДПС и БСП са за забрана. Господин Президент, помогнете ни да се забранят тези партии. Явно, че конст. съд е антибългарски. ДПС е етническа партия отвсякъде.

195

Анонимен

преди 11 години

Ха,ха да се забрани БСП.А герп не трябва да се забранява, тя сама ще се разпусне или раздели на 4-5 партийки- на бб, на цц, на емо ротманса, на *** и т.н.....

194

nashenetz

преди 11 години

да си спомним февруари 1997 и да повторим

193

graywatch

преди 11 години

Излезе информация, че целият процес по печатане , сортиране и експедиране на бюлетините в костинброд е бил заснет 24/7 от видеокамерите на печатницата. С други думи, ако има проблем Цацаров досега да ореве орталъка. Сега се чуди как да се измъкне горкият. След този брутален гаф на БСП+ДПС+прокуратурата, просто трябва да ги експедират с еднопосочен билет към Северна Корея или Русия (по избор).

192

EL

преди 11 години

Същият този КС е спрял забраната на ДПС. А и ДПС и БСП са забрана. Господин Президент, помогнете ни да се забранят тези партии. Явно, че конст. съд е антибългарски. ДПС е етническа партия отвсякъде.

191

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБер да се наричам, първа радост е за мен...

190

гр

преди 11 години

Я калинките пак са се разпищолили нещо, я по-спокойно, некадърни герберски калинки, не ви ли стана ясно минало сте вече!

189

nashenetz

преди 11 години

" ХУНТА 11 маи " управлява Балгария. за летописите на Родината ми, да се знае това са: БСП, ДПС, ДСБ, Атака, Прокуратурата и Конституционния сад

188

graywatch

преди 11 години

До ДрагуновЦацаров заяви, че няма данни за престъпление или подготовка за престъпление в случая Костинброд . Или Цацаров е човек на ГЕРБ ?

187

удри

преди 11 години

До чорбара....И вие си върнатхте Комуниста Томов за президент.Човека който направи така чорбата да Фалира и вие си го върнахте хахахахаха гледай кво ще стане сега

186

МУХАХАХАХАХА

преди 11 години

Бившият премиер Бойко Борисов е летял на 25 ноември 2010 г. с хеликоптер Ми-8 от София до ломското село Добри дол, където е кравекомплекса на бизнесмена Димитър Зоров, за да получи като дар телето Бойка.

185

Край на играта!

преди 11 години

Кай на играта на криеница!Истината лъсна над главите на "протестиращите"!Никой не го интересува кой е министър-председател, щом не се казва Бойко Борисов!На никой не му пука дали Орешарски ще падне, важното е да се върне Бойко Борисов!Целта на протестите е ясна:Бойко Борисов - министър-председател!Цветан Цветанов - вътрешен министър!Протести до дупка!