50

anonimen

преди 11 години

yugoslaviq moje da se razcepi velikobritaniq ne q da se razpadat tiq da vidqt dobre lie

49

Истина

преди 11 години

на тоя не му пука чак толква в морските райони на Шотландия има нефт и природен газ е за това му пука че ще го изгубат

48

Пю...пю.

преди 11 години

"...Ние всички сме по-добре заедно и по-зле отделно", заключава той. Това важи и в по-глобален аспект. Но Камерунчо върти и усуква както и когато му отърва.

47

Анонимен

преди 11 години

Бре да му се невиди. Решихме да имигрираме, а то държавата взе че се разпадна!

46

petter.bojinov

преди 11 години

Е така е у нас е било присъствие, в Шотландия пък му викат съюз!

45

Хан Крум

преди 11 години

Никой не иска да е с гнусните ингилизи. Пияници и ***.Да живее свободна и независима Шотландия.

44

Анонимен

преди 11 години

К*р за Албиона!

43

Шотландския боець

преди 11 години

Англия и Шотландия са в "съюз" откакто английската бездетна девственица и стара мома Елизабет оставя трона на шотландския крал Джеймс и той става крал едновременно на двете държави, т.е. Обединеното кралство. Но онзи излязъл предател, позволил англичаните да асимилират Шотландия. След това борбените шотландци се борили за свободата си, но било късно. Подкрепям ги с две ръце, те са готини пичове. Да живее Уилям Уолъс, да живее Шотландия! Долу окупаторите англичани! Шотландия>Англия

42

Анонимен

преди 11 години

До до 29 хехе какъв *ханку брат*, бе типигьоз? хан Кубрат ще се обърне в гроба, ако те чуе...

41

Цицленце

преди 11 години

Тоя ако поиска и ние да станем британци нека е зле

40

БГ

преди 11 години

На този му запари под д-то и започнаха да търсят проблема в българи и румънци.Да си гушкат овцете и дано Шотландия се отдели, стискам палци!Бъвши величия без покритие...

39

хехе

преди 11 години

То и Югославия си функционираше добре... Те тогава *** я нацепиха без да съобразят, че и на тях ще им се върне....

38

Hansens

преди 11 години

До 42Само дето когато руския цар ги е завладял ,държава Татария,Калмикия,и други не са съществували,това са си били просто племена населявали тези земи.Докато когато Англия ги е заробвала и Шотландия и Ирландия са си били суверенни държави.

37

Фъраж

преди 11 години

Нещо друго не искаш ли?

36

Hansens

преди 11 години

Съюза,така ли вече наричат робството.Англия зароби Шотландия и Ирландия,държи ги в робство стотици години,а сега като опря ножа до кокала "Да не разпадаме съюза". Съюз друг път,гнусната империя се разпада!!!!

35

Бай Боец

преди 11 години

До valya.donchevaСупер!!!!:-))))))Успешна нова седмица!

34

Филип 31

преди 11 години

Този наглийски пияндурнуик е много *** , като *** е ....фурнаджийска лопата иска да се махнат от ЕС а призовава друга държава да не се отделя, ама тоя наистина е ненормален, кой го направи премиер той и за домооправител не става ужас ето такива *** взимат управелнието и другите страдат,не мога да повярвам

33

Анонимен

преди 11 години

шотландците са пичове..като почнеш от ани ленъкс, шон конъри, ас/дс (шотл. произход), назарет; минеш през създателя на икономиката адам уудс и завършиш с невероятно чистата им природа и хора. грабливите хомота от лондон много ще ги заболи през 2014, но да свикват. ще си останат с мънкитата и нинджите, а и вече доста си 'поизцапаха' позициите в европа. дотам стигнаха, че много англичани вече са съгласни да станат 51 щат на бившата си колония сащ.

32

Анонимен

преди 11 години

Русофилите много ги сърби като научат ,че между двете Българии онова де го мислят за "славянска" Русия е всъшност трета България.

31

до 29 хехе

преди 11 години

Буда,Киев,Белград,Мосха,Казан ... тея чувал ли си ги ,а за Ктезифон ?О ,че тогава си турчин щото Абоба ,е турско село какво се чудя.Ханку Брат и Мохамед са набори я си направи изводите едните с 1 милиард потомство за другите колко остава.