24

Чугуниц

преди 12 години

Съвсем са откачили, тия демократори. Този Абдел Маджид Баракат избягал от месеци, обаче - внимание - документите се явяват сега. При това тези документи и боевете /по-точно престрелките/ в Дамаск, сякаш показват именно позицията на сирииското правителство. Престрелките са на КОНТРОЛЕН ПУНКТ КЪМ СТОЛИЦАТА. Което показва как безредиците се внасят от групи ИЗВЪН градовете. Чуждестранни наемници и бандити?!

23

princess

преди 12 години

opravete si zaglavieto:vmesto"в смазването на протестите"trqbva da bade"V BORBATA SRE6TU TERORIZMA"

22

Българин

преди 12 години

Как защо бе Цъки?Пречи понеже е на пътя,по който ще минат ''миротворците'' от НАТО към Иран.Нали все пак имат нужда от спешно демократизиране,а защо като сме тръгнали,не демократизираме и Сирия тъй и тъй е на път що не?xaaxxaПетрола трябва да се добива само и единствено с демократични помпи и сондажи,иначе не гори хубаво!Ние тука ще си папкаме яйчица от щастливи кокошки и ще си пълним колите с демократизиран петрол,който е по-облагороден така да го кажем,че и по-скъп,кой като нас,а?Нека ги е яд!

21

Цъки

преди 12 години

Аз не разбирам какво има в тази "новина"? Накаква сензация, или потрес трябва да изпитаме, че в една страна-мишена на вносен уахабитски терор президентът си гледа работата и ръководи борбата срещу метежа? Това, че го прави компетентно трябва да го направи да изглежда лош ли? Може би трябва да праща срещу брадатите ездачи на пикапи с големокалибрени картечници жените на войниците си, или може би децата от местните училища? Или най-добре нищо да не прави, а да си събере багажа? И защо?

20

Анонимен

преди 12 години

Мачкай Башар ! Бой по чифутските глави!

19

АНОНИМЕН

преди 12 години

Башаре, ще те очистят! Ти кой си бе, че убиваш с хиляди. Ще те набарат, а после - програма "Кадафи".

18

А-ха,ЯСНО

преди 12 години

Ал ГЪЗира! Ясно тая телевизия стана пословична с фалшификациите си в полза на ислямски,ционистки и американски терористи!Спомнете си площада в Триполи...!

17

Анонимен

преди 12 години

Този е ***.А баща му беше един истински политик.

16

Анонимен

преди 12 години

До 16 къде го видя този милион бе или това е твоята едностранна информация .

15

Анонимен

преди 12 години

до 14 а бе вие сте големи инфантили , известно ли вие колко народ е избил Садам и зад фасадата на режима какви ужасии са се случвали и какво мислите че същото не е в Сирия ли

14

Анонимен

преди 12 години

'Бомбени атентати в цял Ирак взеха десетки жертви'Нали американците им внесоха демокрация на иракчаните? А жертвите повече отколкото в Сирия? Защо ли? И защо на никой не му пука вече? И на Либия докараха 'свобода' - а продължават да се колят. Ама нали е 'американската цвобода' - всичко е наред.

13

Анонимен

преди 12 години

Асад и жена му предоставят всеки ден документите си на британската преса, за да знае демократичният свят какви ги вършат.

12

Анонимен

преди 12 години

До 11 мозъкът ти е промит още от раждане имаш си генна обременост , не видя лич е пише арабската Ал Джазира , че документите са подадени от висш чиновник избягал в мюсулманска Република Турция и кой си ти да даваш определения на такъв таблоид като Гардиън , на времето ако не беше Вашингтон пост и Макгахан щеше ли да знае света и ти едноклетъчно че е имало Батак.

11

Анонимен

преди 12 години

пише британският в. "Гардиън".... аман вече...стига сте ни промивали мозъците. Асад вече ще го хванете за връзките. Сирия не е Либия!

10

Анонимен

преди 12 години

Do 6 и за Бай Тошо имаше много вицове пък накрая и замина както и този също ще си замине бъди спокоен

9

Анонимен

преди 12 години

Днес.бг явно е пропаганден, а не новинарски сайт.Тези дни имаше новина за 2 или 3 журналисти, които са напуснали Ал Джазира. Поради несъгласие с пропагандата и лъжите, които медията предавала за Сирия. Единият дори разказваше, че съвсем други неща е видял със собствените си очи. От това, което го карали да пише. Но не успявам да намеря статията. Не е в Днес със сигурност.

8

Анонимен

преди 12 години

На този няма да му се размине бесилото...

7

тоши

преди 12 години

Писнало е на юдейте щото все отнякъде ще трябва да нападнат Иран.

6

Анонимен

преди 12 години

5, тоя виц кой ти го разказа ?

5

Анонимен

преди 12 години

Тоши но нали знаеш че става дума за една не до там легитимна власт я дошла с преврат и управл.вала еднолично 40 години я май на народа му е писнало от нея и иска смяна