114

Анонимен

преди 12 години

"92добавен от: Знаещ преди 4 дниАз ще ви кажа истината. Това дете е убиецът. Баща му е от Перник и е председател на общинският съвет на БСП. Баща му е братовчед на Гоце, мисля че беше по точно 2ри. Съдийката е човек на Гоце и когато трябва да се освободи нашо момче винаги тя гледа делата. " Това е така! Баща му е 2-ри братовчед на на Първанов. Сигурно има случайно, че го освободиха?

113

абсурдистан

преди 12 години

114,какво е тва "убийство при самозащита" в гръб??? всички доказателства,вкл. видеозаписи (на които не се вижда само наръгването) доказват индиректно и директно,че той е убиеца. оправданието на съдиите по дело е,че "нямали пряка връзка" тези доказателства,което е абсурдно. те кво искат,HD качество в близък кадър как ги коли + самопризнания на него,майка му и баща му ли? ясно като бял ден е,че го измъкнаха,щото е червено синче...

112

balerina

преди 12 години

Da,,promeni se,a na dvete mom4eta svyrchi..zavinagi..i ako imache pravosydie ti ubieco chte lejich v zatvora..a nqma da si na svoboda do sledvachtiq ''incident''..Omerzena sym ..

111

Анонимен

преди 12 години

Стига сте си търсили изкупителна жертва! Щом не е доказано, че той е убиеца, значи е невинен! Много лесно лепвате етикети "убиец" и заклеймявате! На всеки, който излиза по нощни заведения може да му се случи да попадне в кавга! Ами ако е друг убиеца? Ами ако, дори да е той, е действал при самозащита? Защо не е намерен ножа? Защо няма запис как той ги убива? Защо сега не поиска обезщетение, че са му съсипали живота?

110

Анонимен

преди 12 години

Променил му се живота! Ми то с убийците така става обикновено!

109

Ужас!

преди 12 години

Няма ли поне едно "Съучастие" да му лепнат...

108

ha ha

преди 12 години

до запознатите, знаете ли какво стана с диспечера заради който е разби самолет с деца на Руски богаташи защото направлявал товарен самолет вместо пътническият. И през целият процес се водеше под името (X). Кри се една година мисля в Швейцария, ама накрая пак го намериха и го ........, и не се разбра кой, но се подразбира. Така, че при доказателствата който има, за този с променения живот............може да го последва.

107

DO KPELETO GADNO

преди 12 години

DANO TE NABARAT PRIATELITE ILI RODNINITE I TI OTREJAT USHITE ILI TASHACITE.ZASHTO SE KRI TOLKOVA VREME?ZASHTO DOIDE DA SE PREDADESH S 2 ADVOKATA? ZASHTO SI BOJADISA KOSATA? ELEMENTARNI VUPRSI I KOLKO PLATI BASHTA TI ZA DA TE OTURVE?. TREPERI KUCHE, DANO TE NABARAT HORATA KOITO SI NARANLI ZA CEL JIVOT!!!MRUSEN PODLEC!!!

106

Феноменът Ченалова

преди 12 години

Юристите са категорични, че решението на съдия Ченалова за Вальо Топлото е доказателство за изключително некомпетентно водене на процеса, или пък има скрити мотиви. Още преди две години съдия Ченалова е трябвало да върне делото на СРП - щом обвинителният акт и решението на СРП са страдали от такива пороци, тя е трябвало да го констатира още тогава. Съдията трябва добре да познава делото си . Вместо това съдия Ченалова е допуснала събиране на доказателства, което означава, че през лятото на 2009 г. тя въобще не е била наясно за допуснатите процесуални нарушения.Коментира се, че това дело е едно от най-дългите въззивни производства в СГС. Повечето въззивни производства в този съд приключват в рамките на една година, така че в момента в СГС въззивните наказателни производства са от 2011 г.Парадоксалното е , че от друга страна това решение за връщане на делото на прокуратурата не подлежи на обжалване, то влиза в сила . И доколкото в момента е съвсем актуална темата за проверката на Инспектората към ВСС в наказателното отделение на СГС и течащите дисциплинарни производства срещу съдии, забавили написването на решения, то при сегашния състав и практика на ИВСС е абсолютно безпочвено да се очаква проверка и анализ на това, че едно въззивно производство е влачено две години и половина, разпитвани са свидетели, събирани са нови доказателства, правени са съдебни поръчки чак до Австрия и накрая се стига до връщане на делото в изходна точка. Юристи изказват опасения, че докато се стигне до присъда в случая, може да изтече абсолютната давност за тези деяния, което очевидно е и целта на съдия Ченалова.PS: Същата съдия Ченалова, която водеше делото за двойното убийство пред дискотека Соло (ясно е докъде го доведе и че оправда синчето на БКП велможата на Перник Ил.Тодоров), сега води съдебния процес срещу Ал Петров., като ще й опонират 6 адвокати начело с Лулчева и В.Василев, плюс бившият гл.прокурор на ВБр, както и членът на Американо-Израелската международна кантора , който беше съветник на бившия премиер на Израел. Както се казва ... наакахме се.

105

Читател

преди 12 години

Още повече щеше да се промени животът ти, ако те бяха дали една седмица на *** от СЦЗ! Добре, че онази, приятелката на Красьо Черния, се изхрачи в лицето си и те оправда! За колко хилядарки?

104

Филип

преди 12 години

Абе вие много сте прости,как може да е определящ фактор дали е човек комунист или демократ за да може да убива.Всяко действие е напълно индивидуално.каКво искате да кажете,че децата на демократите не са убива ли така ли?...Да вземем пример в студенският град,колко невинни убиха???? а те да не са били комунисти случайно?..Доказателства щом няма,не може да обвиняваме човека,колкото и да ни се иска.

103

123

преди 12 години

всичко е съшито с дантели от лъжи, дано има по-висока съдебна инстанция, на която очите са отворени за истината. Иначе жалко за държавата ни. Но все пак има естествени закони за равновесието, които рано или късно ще се проявят. Някои го наричат възмездие. Нищо не остава скрито завинаги.

102

Анонимен

преди 12 години

Не знам какво е санало- не бях там. Обаче прочетох някъде, че убитите, по-точно раненият са започнали да се заяждат с компанията на убиеца, че са говорели на английски?! Какво да кажа? Като гледам това момченце и той не би искал да носи цял живот това бреме... Само защото нечии родители не са си свършили работата и не са си научили отрочетата как се държат в обществото, и че само с мускули не става - трябва и акъл... Да осъдят за убийство онзи, който е започнал сбиването- от него по-виновен няма

101

Анонимен

преди 12 години

Zashto mi premahnahte komentara - toi plujek ne zaslujava da jivee, vseki negov dyh e grah, koito trqbva da se nakaje sys smyrt.

100

дядо Илия

преди 12 години

Убити има,Убиец няма.Да се смееш ли, да плачеш ли...

99

ГЕРБ

преди 12 години

Цар Киро и убийците му главорези също колят и бесят наред, това е уникалко, никой ли не вижда какво прави Цир КироСамо гръцката медия 7plus7. netПише какво ни чака на Коледа в Секция Позиция

98

Gargamel

преди 12 години

На този само по физиономията може да се прочете присъдата!

97

Гражданин

преди 12 години

В тази *** история е замесена и главна роля изигра съдия Ченалова. Тя пледира, че е достатъчно само едно съмнение сред предосатвените доказателства и обвиняемият се оправдава. В този случай тя постъпва като адвокат на обвиняемия, каквато беше ,след като напусна поста прокурор заради нераглементирани връзки с Красьо Черния. Всеки нормален съдия знае, че когато има няколко доказателства, сред които повечето са от категорията тежки и едно е под съмнение, съдията анализира и дава предимство на Тежките доказателства. Съдия Ченалова в случая е постъпила като адвокат. Но има много по-фрапиращи случаи, за които не пишете. Защо не опишете случая с пребития журналист Байрактаров, където баш-пехливанът е мъжът на районната прокурорка на Ихтиман, който пък е полицейският шеф на града, а тя се държа като местен дерибей и изгони, като замалко не се хвърли върху разследващата журналистка, да защитава мъжа си, пребил човек! И че като връх на нахалството срещу Байрактаров е повдигнато обвинение от районната прокуратура, т.е. от институцията на същата тази районна прокурорка, че се е противопоставил на полицаи-биячи! Само че сега и родната полиция, която трябва да ни пази, и родното правосъдие гузно си мълчат. И нищо чудно да не осъдят бияча-полицай, а журналиста, пребит от служителите на родното МеВеРеее! Така стана в България: мъжът полицай и съпругата прокурорка заедно в атака срещу журналистиката! И делого ще се гледа в Ихтиман ??!! Остава напр.сестрата или братът на прокуроката да е районен съдия, а братът или сестрата на пехливанина-полицай кмет на градчето!! Тогава кво прaим ?!

96

ВЪПРОС

преди 12 години

Какво значи да се съберат КАТЕГОРИЧНИ доказателства!?? Трябва да има някакъв еталон, все пак,при такива случаи...И върху базата на този еталон да има потвърждаващи,или отхвърлящи вината доводи! А не свободни съчинения от съдии с доста компрометиран авторитет!...Или ако няма такъв еталон тогава е най правилно да има 12 съдебни заседатели,които по УБЕЖДЕНИЕ ще вземат решение! Това е положението - НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ТОТАЛНА РЕФОРМА В ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА,ТОВА Е ИЗХОДА...

95

Анонимен

преди 12 години

Не знаех, че из България витаят духове-убийци и невидими съветници на така наречената "съдебна система". Вече ще знам. Защото и аз чакам година и половина да се даде правосъдие на едно лице.