31

iPhon4o

преди 13 години

Вижте сега,за това дали ме следят или не,ми дреме на ХУрката,но другото което искам да кажа е че след като съм имал над 20 мобилни апарата(откато съществуват)мога да заявя твърдо че,по-добър от iPhone 4 не съм имал! Последно бях с модел на HTC,който e от семейството на Андроид-ите и разликата м/у качеството и бързината на IOS системата за мен е голяма.Разбира се,Андроидите имат доста предимства но и доста изнервящи недостатъци!А иначе ако говорим за здрав тлф. и long-life батерия това е Nokia ;)

30

Анонимен

преди 13 години

Ама то е ясно, че тъпите хамериканци искат да следят целия свят! И за това няма да си купя нищо тяхно да го дуат..

29

Анонимен

преди 13 години

един среща познат:познатият:-няма грешка, няма грешка..-абе какво стана бе, ква грешка-отиди на 4 авеню, номер 3, етаж 2, и звънни на вратата. няма грешка, няма грешка..тръгнал нашия, отишъл на адреса, звъннал на вратата и отвътре се показал един огромен *** с 1 метър наточена паламарка. нашият като видял и веднага казал:- опа, извинявайте много, има грешка..а *** отвърнал:- чакай, чакай, няма грешка, няма грешка..!!:D

28

До 28

преди 13 години

Не се притеснявай, твоето незначително съществуване едва ли е от особен интерес за когото и да било!

27

Анонимен

преди 13 години

mnogo zloba be sanarodnizi. horata MOGAT i go praviat. vie kato ne mozete ili iskate ne6to da skriete aide v srednovekovieto, ama i tam sa gi sledeli.

26

Алекс

преди 13 години

Грешката е, че са забравили да го кодират и сме видяли, че ни следят!

25

Анонимен

преди 13 години

ЧЕТЕТЕ 1984 ОТ ОРУЕЛ ,КОЙТО Е ВИДЕН МАСОН И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЩО ЗА (ХОРА) СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЕМОКРАТИЗАТОТРИ

24

Анонимен

преди 13 години

Всичко що е щатско(юдейско) все е гнусно- *** циониски ***

23

Анонимен

преди 13 години

До 7-естествено че не са го ползвали. Лисицата и киселото грозде.

22

Анонимен

преди 13 години

Естествено,Apple следи всеки ход на Пешо от България с айфона. От особен интерес за разузнаването е къде ходи да пазарува,виси по кафетата и обикаля из кварталите.Да ви се не знае и на параноичните ***.

21

Узунов

преди 13 години

Спрете да си давате парите за глупости!!!!!!

20

Анонимен

преди 13 години

Всеки един мобилен телефон е информация за службите ... следят ти всяка крачка, какво пазаруваш, с кого говориш и т.н. Добре е да разкараме тези "невинни" играчки - ru . wikipedia . org / wiki / Location-based_service. Осама Бин за какво няма телефон?

19

язе

преди 13 години

отричането е защитната реакция на всеки един пристрастен...

18

Анонимен

преди 13 години

Само айсиктир феновете ще повярват на това. То остана и да си кажат, че следят всеки и всичко.И децата виждат, че САЩ превзеха света с технологии и следене.

17

Анонимен

преди 13 години

може и да е случайна грешката. за "плод-зеленчука" тези неща са нормални. все пак, света не познава нищо по-бъгаво и по-досадно от iTunes :)))

16

16

преди 13 години

16, Отдавна има такъв телефон :) Samsung GALAXY :)

15

До 13

преди 13 години

Да, ама андроид адаптират 150 производители на телефони, а iOS се ползва ексклузивно от iPhone. Айде забрави да има една марка с една серия телефони, която да бие iPhone.*** какво значение, на кого му дреме в края на краищата ? Мен дреме ли ми колко е пазарния дял на Android ? Изобщо не ми пука. Ползвам си айфона, щото ме кефи. Като някой направи гсм, който да ме кефи повече - ще ползвам него. Ич не ми дреме дали пише iOS или Android.

14

123

преди 13 години

Apple произвеждат лъскави играчки за хора, които предпочитат естетическите показатели пред функционалност... Както и да е, изглежда компанията е намислила някаква нова система за локализиране и не си е направила труда да информира потребителите, ами направо ги използва за да тестват тази недокументирана функционалност:)

13

Анонимен

преди 13 години

Кой гледа новия епизод на South Park? Темата е много интересно засегната :D

12

Незомбиран

преди 13 години

Добрата новина е, че дори в Щатите, Андроида е скъсал шортите на iOS :)