77

popo

преди 13 години

Тотьо прасе жена ти се *** а ти гориш и *** ми държиш

76

Желева Румяна

преди 13 години

Най-правилното е да НЯМА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА както е в нормалните страни в света! Защото тя изопщо не е в основата между работници и работодатели, но е в основата на всички задължения които имат работодателите към бюджета! То и затова трудно вървят нещата у нас защото освен заплатата работодателите плащат още 40% отгоре на държавата! Затова се предпочита да се плаща на ръка,а не по договор другарю Тотьо !

75

240lv.

преди 13 години

g-n. MLADENOV tiq pensioneri koito rabotqt samo si uveli4avat staja i ot tam klasa po toq na4in natovarvat rabotodatelite zatova mnogo hora polu4avat takiva zaplati,vsi4ki pensioneri da si stoqt po ka6tite- zamisli se ako 4ete6

74

beden

преди 13 години

totko stiga ste ni balamosvali 4e nqma pari,palno e s rabote6ti pensioneri koito zaemat mestata na mladite,kak edna germaniq poe edna druga germania i horata sa dobre a nie ne mojem 20 god. da izlezem ot toq batak

73

MILIONER

преди 13 години

AYDE BE TOTKO POVE4E OT GODINA SI NA VLAST,KVI SA TIQ 240 LV.PROBVAY TI DA JIVEE6 S TAKIVA PARI

72

баф мааму

преди 13 години

Браво бе тотенце.котенце хитричко,миличко на батко си БОКО.Че то не 260000 ами 1260000 няма да доживеят обещаният ти полу рай бе тиквенник лъжлив.Ясно и ти се уяде,айде къш.Колко ще оцилеят след 10 години? младите ще емигрират,старите ще си отидат и кой ще ви храни и пои?.-***?.да ама не-*** ,българинне е хранил и няма да храни. Тотенце КРАДИ ЯКО и ще дочакаш края поне уяден-далавера си е .А пенсия и за тебе няма да има-е тя няма да ти и трябва-на толкоз клетви и псувни сбогом ще е.!!!

71

АНОНИМЕН

преди 13 години

Абе,управляващите,я си седнете на задниците и започнете да мислите с главите си!Досега не съм чул някой да спомене подобряване на жизнен стандарт и покупателна способност на българина.Ами как ще,като държавата трябва да се поразмърда, иска се и акъл! А е толкова просто-трябва добър жизнен стандарт,поле за изява на хората,възможности за работа по специалности ... абе трябва така да се завъртят нещата, че младите да се върнат в родината си.Не да ми говорят за демографски срив,а да върнат хората!

70

АЗ

преди 13 години

260 000 до тогава требе да умратли кво

69

Анонимен

преди 13 години

Kaто измрат пенсионерите от "добър" живот и младите като хванат чужбината може и с повече да намлеят

68

Def

преди 13 години

Абе тия луди ли са квиса? От 120 Евро на 135 Евро и то за цели 10 години....при положение че в Целия ЕС минималната е 700 Евро. Егати и наглите управници...Ама с тоя *** народ така. "И водица пий и лучец еж и дийй воле, дий красто"

67

Един Българин

преди 13 години

Пич, това зависи от управниците (да цивилизоват братчедите), но и от нас. Ако сме егоисти и неправим деца или правим по едно естествено че това ни чака. Аз мисля да опитам да отгледам 3 (три) ако всичко е наред.

66

Донита

преди 13 години

Трябва или да ти е природна даденост, или добре да можеш да се нагаждаш... а аз си мислех, че няма на къде повече да изпростее народа, ама явно още има на къде. Дори когато си на дъното, не се отказвай, продължавай да копаеш, може още по - дълбоко

65

аб

преди 13 години

Съгласен с Пламен 63 коментар!!

64

Анонимен

преди 13 години

Ало,ти от горната снимка с вечно перманентно блуждаещия поглед,не плещи глупости.За тоя период при сегашните условия на съществуване народа у нас (не само бедните) ще се редуцира дори на половината си от сега.

63

Пламен

преди 13 години

Естествено че ще намалеят.Само с едно уточнение.При политиката която водят съединителите от геЙрб няма да са нужни и 10 години.Две зими при тяхна власт и тия 260 000 ще дадат фира.Не мога да разбера само едно - За да си член на гейрб природно *** ли трябва да си или в последствие да си ошашавел.Щото като ги гледам тия са кой от кой по-голям ***.

62

Анонимен

преди 13 години

След 10 години в България ще са останали пенсионери и *** само!!!!!!

61

fen

преди 13 години

hich ne me puka na naroda bg.bedni sme...mahaite se durt kozel!stiga otg.kriza...luzi i taini...

60

"очарован"

преди 13 години

Отново обещават "светло бъдеще"!Ей,това комунистите станаха социалисти,и царисти,и герберисти,и демократи,и кви ли не,ама номерата им все същите!

59

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам всичките тези господа да се съобръзят с кризата и да поживеят на минимална работна заплата. Само така ще могат да разберат какви глупости говорят.

58

производител на труд

преди 13 години

Производителността на труда тук била 30% процента от тази на западняците...Ами да ни дадат тогава 30% от заплатите им...т.е. около 1000 евро поне минимум...а в Б-я нещата се нагласят според поговорката...и вълкът сит и агнето цяло или оцеляло,което въобще не е сигурно,а и ако е ...ще е животински живот...