Снимка: Pixabay

Шофьор на Honda Civic от 2017 г. се размина на сантиметри със сблъсък във VW Golf при движение с висока скорост, а след това пусна видео от случката в YouTube-канала си.

Морти Смит е снимал видео за разхода на гориво на своя Civic, докато се движи по магистрала в Германия. Кадрите от борда на японския автомобил показват, че той се е движил със скорост до 213 км/ч по участък с две ленти, когато е започнал да се приближава колона от превозни средства, намиращи се в по-бавната дясна лента.

Ютубърът първоначално минава без проблеми покрай микробус, но черен VW Golf внезапно се престроява в лявата лента и засича колата му. Реакцията на Смит е впечатляваща и той скача на спирачките при 207 км/ч, за да избегне удара. Хондата бързо намалява скоростта и шофьорът успява да избегне удара с VW само на сантиметри, като бързо отбива в дясната лента в последния възможен момент.

Коментари Напиши коментар

23

Ооо

преди 3 месеца

Изкарал е късмет, че другия преди него изпреварваше с 120-140 ако беше на Тракия - тира щеше да кара с 90 и някой щеше да го изпреварва с 95 и катастрофата им беше в кърпа вързана !

22

Пропов

преди 3 месеца

Ами колкото тоя с Голфа е ***, толкова и тоя с хондата си насилва ангелите хранители. Както казва колегата по долу ,твърде глупаво е да изпреварваш с такава разликата в скоростта. Да имаш право е ок , ама трябва да имаш и мозък.

21

Анонимен

преди 3 месеца

моят зет бе почти спрял на магистрала в Германия в задръстване когато зад него със 200км странично го удря мерцедес,оцеля горкия без драскотина ,чисто ново Волво плъгин хибрид С40 кола на 3 месеца ,тотална щета,зет ми без драскотина,в хеликоптера казали че волвото го е спасило включила се е и системата за оповестяване за катастрофа на 112 само е чувал повикването от колата.