Снимка: Twitter
fallback

Не едно и две видеа показват как шофьорите на автомобилите Tesla си подремват зад волана, проверяват пощата си или Facebook страницата си. Но този определен водач премина на изцяло друго ниво.

Клипче, което се разпространява масово в Twitter показва, че един от "гордите“ собственици на Tesla не просто спи зад волана. Всъщност няма никого зад волана. Шофьорът доволно се е опънал на задната седалка и си подремва там, докато километража показва скорост от 115 километра в час.

Oще по темата

Както неведнъж са обяснявали не само служителите на Tesla, но и медиите, автопилотът на колата не е надежден.

Всъщност, не е никакъв автопилот. Нужно е пълното внимание на шофьора, за да реагира при възникнала ситуация. Също така колата започва да пищи оглушително, когато ръката на водача не е засечена на кормилото.

Не е трудно в интернет да откриеш приспособления, които залъгват компютъра, че шофьора държи кормилото. Но в този случай, собственикът на Tesla-та дори не си е похарчил част от заплатата, за да си купи приспособлението. Той просто е поставил на волана държач за чаша, който очевидно е достатъчен, за да не изпаднат системите на автомобила в паника.

People are really stupid / this is why we can’t have nice things / WTF?! / Darwin at work pic.twitter.com/wU91HENOQH

— 🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄 (@Jason) 3 април 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

дедо шифиор

преди 5 години

МОя Москвич дванадесетак я има тая екстра още от 1975 година и си я полазвам редовно като го пусна между редовете на лозето на първа със смукач и си ходя зад него и товаря щайги с грозде в багажника. Правя корекции само като сменям редовете. А на четвърта лоста опира в задната седалка...

34

Анонимен

преди 5 години

Той спи на задната седалка ,а кой снима на предната хахаха

33

Айше

преди 5 години

До Свиквайте!Ай дано!Ама надали.

fallback