Снимка: Kahn Design
fallback

Британското студио Kahn Design е прочуто по света със своите невероятни тунинг пакети. Сега той представи такъв за Bentley Bentayga от моделната 2019, а всъдеходът вече прилича на... шлема на Дарт Вейдър.

Новият Bentley Bentayga от Kahn Design се откроява със своя матов черен цвят и специалната радиаторна решетка. Тунингът на всъдехода включва също така аеродинамичен комплект от карбон и 23-инчови джанти с гуми с нисък профил 295/35 R23.

Каросерията на автомобила е занижена, въпреки че въздушното окачване позволява просветът да бъде увеличен при желание. Салонът пък привлича със скъпата си естествена кожа в черен цвят.

За основа на тунинг проекта е взет Bentley Bentayga V8 и 4.0-литровият турбо двигател с мощност от 550 коня не е пипнат от студиото. Всъдеходът ускорява от място до 100 км/ч за 4.5 сек, а максималната му скорост е 290 км/ч.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Красавец

10

До 10

преди 5 години

Зависи от мирогледа.Защо смяташ,че не мога да си позволя някоя по-обикновена нова кола за 60-70К или пък дори по-обикновен сув за към 120-140К и да ги сменям на 3-4години,както доста мой колеги?Определено мога и със сигурност няма да го направя.Не искам да работя за колата си,а това кой какво ще си мисли в студ.град абсолютно не ме интересува.Моята кола е просто един инструмент за превоз и толкова.А да впечатляваш мацки с коли е като да ловиш риба,ползвайки акула за примамка...

9

Анонимен

преди 5 години

Тия дето се хвалят с коли за 600 лв. и си лепят лепенки I love my Golf го правят щото нямат нищо друго. Същите ако йм се беше отворил парашута щяха да обясняват наляво надясно ква немска кола имат и по-хубаво от тва нема и щеха да висят по кафенетата в студенстски с ключа от колата на масата, та всички да ги видят кви изпечени чикибойци са.

fallback