fallback

Зимният сезон тече с пълна сила, снегът натрупва, включително и върху колата ни.

Как можем най-лесно и бързо да я изчистим сутрин? Влогърът Филип Лазаров - "Филип бричката" демонстрира своите методи и даде подробни съвети.

Цялата процедура Лазаров стартира с шапка, ръкавици и метла.

"Първо си правим малко място до автомобила с помощта на метлата, за да не ни се намокрят краката. Почистваме най-напред шофьорската врата по ръба, за да не падне снегът вътре, когато я отворим", обясни влогърът пред Bulgaria ON AIR.

Филип Лазаров препоръчва използването на добавки като спрейове за автомобили, които ще ни помогнат да отваряме вратите по-лесно, в случай че дръжката е замръзнала.

Провокиран от различните предложени варианти на репортера Димитър Димитров за начините как да "размразим" автомобила си, някои от които и тип "направи си сам", Лазаров подчерта: "Фирмите затова плащат на инженери - да измислят средства за такъв вид цели".

Следващата стъпка, която Филип прави е да отвори шофьорската врата, изтръсква обувките си от снега, за да не го пренесе на стелката, което ще запоти стъклата, когато пуснем парното.

"След като запалим колата, настройваме парното - но не на максимум, да духа в посока на стъклата. И вече можем да слезем, за да продължим с чистенето", разясни влогърът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 6 години

Как да се облечем сутрин:Ставаме от леглото.Протягаме се, ама леко, че да не се сецнем.Вземаме дрехите и ги обличаме една по една. ВАЖНО!!!! Обувките се обуват след панталоните.Вече сме готови за новия ден.Опа, забравих да направя видео, че да споделя тази безценна информация с другите и.диоти в нета.....

40

Анонимен

преди 6 години

Преди Димитър Илиев само се изказваше сега Филип стана титуляр. Толкова ли няма някой по-кадърен, че миродавно стана мнението на някакъв търгаш. Спрях клипа като духна в ключалката. Дъха само я овлажнява повече и замръзва. Размразява се с длан.

39

Много умен

преди 6 години

Това дисертацията на професор Лазаров ли е?В место да си тупате краката препоръчително е да се събуете бос.

fallback