Снимка: Smart
fallback

Собственичка на Smart се размина със смъртта, след като на бензиностанция във Великобритания наля бензин във въздухозаборника на своя автомобил, а не в гърлото на резервоара, съобщава The Telegrapgh.

54-годишната Джули Никъл е собственичка на Smart Fortwo Pulse, произведен през 2005 г. Отляво на каросерията на компактния модел е поставен кръгъл въздухозаборник, който е прикрит с пластмасова част. През него въздухът достига до мотора.



На същото това място, но в дясната част на автомобила е поставена капачката на гърловината на резервоара. Именно това е объркало жената, която вместо в резервоара е наляла бензина във въздухозаборника.



Веднага след стартирането на двигателя се е стигнало до взрив и колата се е запалила. Жената е била спасена от преминаващ наблизо мъж – Брайън Търнър, който успява да я измъкне от пламъците.

Самият той е получил изгаряния по ръката и шията. Пристигналите бързо екипи на пожарната успяват да загасят колата, преди да бъдат нанесени сериозни поражения.

Повече подобни новини четете в Automedia

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Чичо Сталин

преди 6 години

При москвича това нещо не може да се случи.

31

аутист

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ И КОМУНИЗМА!!! КОГАТО ТОЙ Е НА ВЛАСТ НЯМА ДА ИМА ТАКИВА КРАВИ ТЪЙ КАТО ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРАЩАНИ В ГУЛАГ ТЕМ ПОДОБНИ ЛАГЕРИ!! ЗА ТОВА ДА НАПРАВИМ НОВА РЕВОЛЮЦИЯ!!!! ВСИЧКИ ХОМОСЕКСУАЛНИ ЩЕ БЪДАТ УБИВАНИ!!! ВСИЧКИ ЩЕ ИМАТ РАВНИ ПРАВА И КОЛЕГИТЕ ОТ КОМИТЕТА ЗА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЩЕ ВИ ПРОСЛЕДЯВАТ ПОСТОЯННО!!! ТАКА ЩЕ СА СИГУРНИ ЧЕ НЯМА ДА ИМА КРАВАРИ ОТ СЪЕДИНЕНИТЕ КРАВАРСКИ ЩАТИ КОИТО ЩЕ СЪСИПВАТ ХОРАТА!!!*** AMERICA VIVA USSR !!!!!!!!!!!!!!!!!

30

БАЙ ЛЕНИН

преди 6 години

ЗАРЕДИ ТОВА НИ ТРЯБВА КОМУНИЗЪМ!!! САМО ТОЙ ЩЕ ПРЕДОТВРАТИ ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ!!! ЗАТОВА ДА ВЪРВИМ КЪМ ПОДБЕДАТА!!!УРА ТАВАРИШИ!!!

fallback