Снимка: Reuters
fallback

И колите играят важна роля по време на свалка, сочи проучване на изданието Minute Autо, цитирано от AutoMedia.bg.

Според данните от проучването, собствениците на автомобил от марката BMW имат най-голям шанс на съблазнят жена. На второ място са притежателите на Mercedes-Benz, а на трето – тези на Audi. Марките Aston Martin и Ferrari заемат по-задни позиции на четвърто и пето място.

Според резултатите от допитването 76% от французите са правили секс в автомобил. В анкетата участвали 705 мъже и 753 жени.

87% от анкетираните заявили, че са се целували в автомобил, а общите резултати показали значимостта на автомобила в евентуалното осъществяване на сексуален контакт. Така например, според резултатите от теста, жените често съдят мъжете по техния автомобил - 82% от респондентите от женски пол твърдят, че има по-голяма вероятност да се впечатлят от партньор с красив автомобил.

74% от мъжете също признават, че оценяват партньора си по неговия автомобил. От Minute Auto поясняват, че 88% от жените избягват собствениците на тунинговани автомобили, а част от проекта на изданието включва и създаването на списък с най-“сексуалните“ автомобилни марки.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 години

Статистиката показва, че в Орландовци има бум в търсенето на паркоместа за шофери на беимвета...там който се е паркирал не си тръгва никога.

18

Анонимен

преди 7 години

Да, заради илюзорното придаване на стойност на някакви си хартийки, повечето хора придобиха ценностна система на автсралопитек и така до не дълго, когато последствията от този абсурден капитализъм ориентиран просто към глупаво ирационално потребление на нови продукти почти същите като старите се прояви под формата на агресивен климат и масово замърсяване на околната среда, където ще осъзнаем, че унищожаваме себе си и пропускаме обективната реалност на космоса, докато сме потънали в мат. излюзии.

17

Анонимен

преди 7 години

Карам Фолксваген Пасат. Купих го нов преди 4 години. Колко мадами изпращях в него. Не съм разбрал да ми пречи, че не е БМВ...

fallback