Снимкa: Ruposters
fallback

Собственик на нощен клуб в полския град Шубин се размина на косъм от трагичен инцидент, след като заби стара военна машина в заведението си. В нощния клуб протичала тематична вечер и той искал да осигури допълнително зрелище на посетителите, съобщава Ruposters.

Инцидентът станал в ранните часове на нощта, когато партито приключвало. Повечето от гостите на клуба били на паркинга пред главния вход, когато собственикът на заведението пристигнал със съветска военна машина - самоходната гаубица 2С1.

В желанието си да впечатли публиката, водачът на танка и собственик на клуба опитал да изцеди максимума от машината. В един момент обаче изгубил управлението и се забил в централния вход на заведението.

"Скоростната кутия се счупи и изгубих управлението. Радвам се, че няма пострадали", споделя собственикът.

Ремонтът на клуба вече тече, като бизнесменът твърди, че още този уикенд партитата ще продължат.

Собственикът на клуба няма да бъде подвеждан под отговорност за действията си, тъй като е разрушил личната си собственост, сочи информацията.

Видео от инцидента вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

следите остават

преди 7 години

Ако е правена в Червен бряг,значи ли че има и българско участие?

15

До автора:

преди 7 години

Последно! Това танк ли е или самоходна гаубица?!? Двете неща СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ!До коментиращите: Какво значение има каква е машината и кога точно е произведена, като в случая ПРОБЛЕМЪТ Е ИЗЦЯЛО В УПРАВЛЯВАЩОТО УСТРОЙСТВО, А НЕ В САМАТА МАШИНА! И аз мразя комунистите и СССР, АМА НЕ ТЕ СА ВКАРАЛИ ТАНКА/ГАУБИЦАТА В ЗАВЕДЕНИЕТО! НАПРАВИЛ ГО Е НЯКАКЪВ МАЛО-УМЕН ПОЛЯК!

14

До автора:

преди 7 години

Последно! Това танк ли е или самоходна гаубица?!? Двете неща СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ!До коментиращите: Какво значение има каква е машината и кога точно е произведена, като в случая ПРОБЛЕМЪТ Е ИЗЦЯЛО В УПРАВЛЯВАЩОТО УСТРОЙСТВО, А НЕ В САМАТА МАШИНА! И аз мразя комунистите и СССР, АМА НЕ ТЕ СА ВКАРАЛИ ТАНКА/ГАУБИЦАТА В ЗАВЕДЕНИЕТО! НАПРАВИЛ ГО Е НЯКАКЪВ *** ПОЛЯК!

fallback