Снимка: IAT-Auto
fallback

Ако се чудите какво би се получило при смесването на стиловете на японската марка Lexus и латвийската Dartz, всъдеходът на снимките е добър пример. Той е китайски, дело на IAT-Auto и ще бъде представен този месец на автосалона в Пекин.

Подробностите около машината са ограничени, като дори не е известно нейното име. Местната преса обаче я нарича "чудовище", като съобщава, че всъдеходът ще предлага няколко версии, включително бронирана.

От разпространените снимки се вижда наистина впечатляващ дизайн, подсилен и от матовото покритие на купето. Ъгловатите форми напомнят силно на концепцията Lexus LF-NX, само че в случая са изпълнени в бруталния и страховит стил на латвийците от Dartz. Светлините са с LED технология, а гумите са предназначени за всякакви терени. За салона се очаква да предлага върхов лукс

Компанията IAT-Auto ще разкрие подробностите по време на автосалона в Пекин, който отваря врати за пресата на 25 април.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

като го гледам на това нещо не му трябва радар-детектор

16

Анонимен

преди 8 години

Уау, ей ся като му сложат 150 коня с двигател от преди 20 години и до там. Ще се продава с 5-*** китайци, които ще слизат и ще го бутат за по-голямо ускорение. Аз не мога да проумея, защо хората още не са зацепили, че най-важното в една кола е двигателя и скоростната кутия. Това е, което променя цената. В света в момента само в Германия се правят мощни двигатели от най-ново поколение. Не говоря за 200 коня, а за 500-600 и не говоря за камиони, а коли! За това и Путин има Порше под капака!

15

$идни тесен спец.

преди 8 години

$идни, караш ли си подводното колело с дълбоководната безпрашна тромба и 69 задни скорости? Въртиш ли *** докато се лашкаш между КОРалите и наслаждаваш ли се на ГОЛЕМИЯ? Бариерен риф. А? Кажи де!

fallback