Снимка: Automedia.bg
fallback

Моделите на компаниите Kia и Mazda бяха обявени за най-качествени в ежегодната класация на германското издание AutoBild. Рейтингът е съставен въз основа мнението на редактори от медията, както и на анкета сред читателите.

Критериите за оценка на даден модел са прости – надеждност на продукцията, удовлетвореност на клиентите от своята придобивка, както и качество на самия автомобил по време на експлоатацията.

В класацията са участвали общо 20 марки, които са представени на пазара в Германия. В крайна сметка след преброяване на гласовете за победители са обявени Kia и Mazda, които събират абсолютно еднакъв брой точки.

Второто място, също с еднакъв резултат, получават Honda, Hyundai и Toyota. На трета позиция е шведският производител Volvo. Самата класация се прави от 2001 г. насам и една от най-авторитетните в Германия.

Още интересни класации вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

xx

преди 8 години

Имам две коли - хонда сивик бензин 1,8 на 3 г. и форд мондео бензиново турбо 1,6 екобууст на 2 г..Хондата струваше 38 х. а мондеото 45 х. като нови.В България всички са разбирачи и ако попиташ някой коя от двете коли е по-добра всеки ще се закълне - хондата.Да ,ама не.Това са различни вселени,мондеото е луксозно,голямо,удобно,тъпкано с екстри и изключително динамично.Хондата е пълно дърво,няма кеф,няма гъдел, дадох я на сина да я кара, а пък аз си джиткам с мондеото.А пък мерцедеса е охохо

54

Анонимен

преди 8 години

Чудех се защо цяла Африка и Азия карат Тойоти Хайейс, разбрах след като мой приятел си купи такава преди години. Буса е 95-та година някъде чист дизел 2.3 също, на половин милион километра каза ,че още кара с оригиналните предни амортисъори и ходова част. Двигателя мърка,по-тих дизел не съм чувал,а на -18 пали от четвърт оборот. Буса е така грамотно и здраво направен,че не виждам как може да го счупиш.

53

Бай Мундар

преди 8 години

Карал съм около 10 бараки пройзведени 92-00....не пипам нищо по тях и само гърч!Японски,френски,италиански,немски,и една жигула!унищожих ги всичките!!сега си взех малък бус мерцедес 208д 2,3 98г.,чиста тракачка ..Взимам му акъла от каране ,товарене,дупки,и вдигам капака само за миячното и смяна на масло!карам до като не ум.ре..Това нещо е като Дънкан Маклауд - нема у.миране!!Ужас....

fallback