Снимка: Ройтерс
fallback

Джеръми Кларксън, лицето на британското автомобилно шоу Топ Гиър, няма да продължи кариерата си в Би Би Си, съобщават от британската обществена телевизия.

Според информацията генералният директор на Би Би Си Тони Хол е взел това решение, след като е провел детайлно разследване на инцидента между Кларксън и един от продуцентите на предаването Ойзин Таймън.

Джеръми Кларксън е обиждал Ойзин Таймън в продължение на 20 минути, след което е имало физическо нападение, продължило 30 секунди, твърди CBS News.

Припомняме, че скандалът се разигра в луксозен хотел в Северен Йоркшир след снимките на един от епизодите на Топ Гиър. Кларксън трябвало да получи за вечеря пържола с пържени картофи, но вместо това му било поднесено плато със студени колбаси, което вбесило британеца.

Договорът на Кларксън с Би Би Си изтича в края на следващия месец и няма да бъде продължен, сочи официалната информация от телевизията.

Не трябва да има едни правила за обикновените хора и други за звездите, е заявил източник на Guardian, цитирайки Тони Хол.

Какво ще се случи с популярното шоу, гледано от около 5 млн. души, предстои да разберем. От Би Би Си споделят единствено, че трябва да гледат към следващия сезон на Топ Гиър, уточнявайки пред тях стои голямо предизвикателство.

Що се касае до сочения за заместник на Джеръми Кларксън - радиоводещият Крис Еванс, той обяви, че подобен ход би бил глупост, добавяйки, че това никога няма да се случи.

Вече бившите партньори на Кларксън в предаването - Ричард Хамънд и Джеймс Мей, обявиха, че отказват да участват в шоуто без него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

сър Пичук

преди 9 години

Селянин бил Джеръми... Селянин е Слави Трифонов!Такъв му е имиджа за предаването. И Мей не кара като бабичка в реалния живот, нито пък Хамънд е състезател...

16

Гергана

преди 9 години

"От Би Би Си споделят единствено, че трябва да гледат към следващия сезон на Топ Гиър, уточнявайки пред тях стои голямо предизвикателство."Това само Google Translate може да го съчини.

15

xff

преди 9 години

Време беше тоя подкупен стар егоистичен клоун да се махне и да престане да облъчва публиката с платените си предавания.

fallback