Снимка: Facebook / Аutogespot
fallback

Претърпяло инцидент Lamborghini Aventador с български регистрационен номер публикува на своята Facebook страница изданието Аutogespot

Снимките са заснети в Лондон, а причина за популярността им стана изобретателният "ремонт" на автомобила.

Както личи, бялата суперкола е била ударена в предната лява страна, като са засегнати бронята, фара и калника.

Ремонтът със скоч определено напомня за майсторлъка на българина, но пък в случая върши работа. Все пак автомобилът може да се движи, поне до сервиз, в който да го поправят професионално.

Във Facebook бързо се появиха забавни коментари, един от които гласи, че номерът на колата трябва да бъде "СК00004" (скоч / самозалепващата лента).

Още любопитни новини от света на автомобилите четете в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Snorky

преди 10 години

До 24Пич не разбрах какво искаше да измучиш, затова ще обясня пак. Когато удариш скъпата си кола тя трябва да бъде закарана в оторизиран сервиз, където да я ремонтират. Частите, които не могат да бъдат поправени се подменят с нови. Ако тази кола струва 200 000 евро не би трябвало да е проблем за собственика да плати ремонта колкото и да му струва, а не да я облепя с подръчни материали. Кой тука говори за Каско и гражданска???

32

До 31

преди 10 години

Не е вярно, номерът е български. В момента срещу 7000 лв. можеш да изпишеш каквото си пожелаеш след буквата С за София. Справка РВ ВАНКО 1 от Пловдив или С АМОКОВ

31

ъ

преди 10 години

Как не може бе?Ай кажи тоя номер български ли е РВ ВАНКО 1 а?Не можело...всичко може тук срещу кинти!

fallback