Снимка: Kepek.origo.hu
fallback

Пилотът на тима от Формула 1 McLaren - Дженсън Бътън, показа, че няма проблем да управлява какъвто и да е автомобил. Англичанинът бе специален гост на мероприятие, свързано с безопасното управление, което е организирано от спонсора на тима му Vodfone.

На специален полигон край Шамбек световният шампион във Формула 1 от 2009 г. показа как се управлява Mercedes-Benz SL63 AMG, с който на висока скорост премина препятствията по трасето, сред които имаше специален участък, симулиращ дъжд.

След това домакините се опитаха "да изненадат" пилота, като го сложиха зад волана на легендарната руска Лада 1500.

Бътън обаче изобщо не трепна, а се справи отлично и зад волана на това соцвозило, като дори в края на шоуто участва в състезание срещу унгарски пилот.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 11 години

До КаренГлупачето ми , "Жигули" НЕ СА КОПИЕ НА FIAT, а са законно закупен лиценз. Това, че ги правеха дълго време си е техен проблем. Не си било още родено тогава чедо, за да изказваш мъдрите си мисли по въпроса.

52

Карен

преди 11 години

Недодялано копие на фият,руснаците могат само да копират и то с не голям успех...другото е спомени по отминалата младост...........

51

Анонимен

преди 11 години

Да си живи здрав да я съхраняваш още 31 години. И ти, и колата ти сте рядкост.Като я държиш в гараж и в неделя я лъскаш със стара хавлийка, ще я имаш още 100 години.

fallback