Rolls-Royce Phantom Coupe със "звезден покрив". Снимка: Rolls-Royce

Факт е, че срещу заплащане автомобилът може да бъде снабден с почти всякакви допълнителни опции. Производителят е готов да изпълни всеки каприз, стига клиентът да си плати. Ето част от екстрите, които могат да се определят като излишни и струват доста пари.

Звезден покрив

Вие сте собственик на Rolls-Royce Phantom Coupe и искате да имате звездно небе на тавана на лимузината си. Това не е проблем - пригответе си $12 500 и ще го получите. Не е ясно само за какво ви е.

Кожени прагове

В началото тази опция бе достъпна за Porsche Panamera, но вече се предлага и за още някои модели на марката. Кожените прагове могат да "зарадват" единственото хората, които почистват вътрешността на автомобила. Най-вече през есента и зимата, когато се налага по-често да го мият. Цената е сериозна - $3000.

Гранит в салона

Имате кола от висок клас, като дървените елементи са ви омръзнали, а тези от карбон ви се струват недостатъчно солидни. Няма проблем. Купете си Mercedes GL с гранит в салона. Той се предлага в два варианта. Цената на всеки стартира от 2250 евро. Не стои лошо, вярно, но пък навява асоциации с гробища.

Цялата статия вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase