Петра Екълстоун Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Automedia.bg вече показа с какви автомобили разполага по-голямата дъщеря на собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара. Сега идва на ред и на по-малката щерка на милиардера - Петра.

Ако някой е очаквал, че тя ще бъде по-скромна от кака си, се е излъгал. 82-годишният Бърни може да си позволи всякакъв лукс и не пести пари, за да осъществи всички желания на своите момичета.

Екълстоун купи на Тамара и Петра, които са съответно на 28 и 23 г., най-скъпото жилище в света - имението на продуцента Аарон Спелинг в Лос Анджелис, което струва $150 млн., както и къща в Лондон с 6 етажа на стойност $91 млн.

И докато в гаража на Тамара има сиво Ferrari 599 GTO, което й е подарък от гаджето, бяло Bentley Continental GT и черно Lamborghini Aventador, то Петра си пада по различен тип автомобили.

Любимият й е розов Rolls-Royce Ghost, а освен него младата дама разполага и с Range Rover Project Kahn RS 450 и Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

И още нещо - по-малката от сестрите Екълстоун наскоро се омъжи за бизнесмена Джеймс Стънт, като разходите по сватбата преминаха $5 млн. На събитието пяха Ерик Клептън и групата Black Eyed Peas. Около $500 000 пък струваше празненството за последния рожден ден на Петра, на което тя пристигна с черно Lamborghini Murcielago, управлявано от съпруга й.

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase