Снимка: Splash News
fallback

Рапърът Пъф Деди, сега известен като Диди, катастрофира със своя Cadillac Escalade. Катастрофата стана вчера по обед пред хотел Бевърли хилс в Лос Анджелис, САЩ.

Според информацията от свидетели на инцидента Диди се е движел по известния "Сънсет булевард", когато бял Lexus RX пресякъл пътя му, докато правел ляв завой. Твърди се, че Диди не е управлявал колата, а се е возил на някое от пасажерските места.

Въпреки, че предната част на луксозния Escalade е смазана, челното стъкло е счупено, а въздушните възглавниците са отворени, рапърът не е пострадал сериозно.

 
Шофьорът на японското проходимо возило, което е поело удара със страничната си част, обаче е откаран в болница, а информация за състоянието му засега не се съобщава.

Причините за катастрофата все още се разследват, а местната полиция не е категорична кой е виновен за произшествието.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

!!!

преди 11 години

лелел злобари такива,как може да се радвате на чуждата беда,особено на някой ,който даже не познавате? некадърник бил,*** бил...да той точно за това успя от едно момче от гетото ,което раздава вестници да се превърне в милярдера,който е днес...вместо да нареждате и злобеете,нааправете нещо и с вашия живот,за да сте и вие като Пъфи :)

21

Цар

преди 11 години

ПлъхДЕДИ

20

Анонимен

преди 11 години

*** не са само в БГ.

fallback