Снимка: AutoMedia.bg
fallback

Голям, бърз, луксозен, високопроходим. Най-точно на това определение безспорно отговаря G500 на Mercedes. А какво ще кажете за G500, който освен всичко друго може и да пренася значително количество товар.

Такова чудо има. То е създадено от немската компания GWF и се предлага срещу внушителната сума от 250 000 лева.

Внушителни обаче са и размерите на този уникален пикап. Той има дължина от 6.3 метра, която го прави с 210 мм по-дълъг от Rolls-Royce Phantom WLB (версия с удължената база). Височината Mercedes G500 Pickup също е внушителна - 2.25 метра. Широчината е 2.2 метра, а масата - 2.8 тона.

Автомобилът е изграден на базата на G500 от 2002 година. Оборудван е с 5.0-литров V8 двигател, като се отличава с матов черен цвят и специални гуми за офроуд.

Интериорът не е променян, като предлага същия лукс и простор като оригинала.

Още снимки на Mercedes G500 Pickup
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Тиквар Прасаров

преди 11 години

У наше село таквоз чудо нема, ама къде ша мине мою "Джуган" /Зил - 157/, таа крошня нема и да се проба, че се разкикерчи баш като жаба на Боянскио път. Само наш Стойне лудио на стрина Трона Кьопавата мое да дае толкоз паре за тиа ламарини, ама и он не е толко луд ...

27

Анонимен

преди 11 години

Момчета, староро Джуган-че е най-проходимо от тия новите брички. Може и да няма серво, ама минава от всякъде. Почти не се чупи, харчи доста. Трябва да си много здрав, за да го караш.

26

inter

преди 11 години

ili po to4no za hora koito znaqt kak da izkarvat pari , a ne hlen4e6ti gnidi kato teb ;)

fallback