Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Екип на FOX залови работници на Chrysler във фабриката на компанията в Трентън, САЩ, докато пушат трева и пият бира в обедната си почивка.

Някои от работещите не си играят в обедната почивка и удрят смело по 2-3 бири дори преди работа, след което карат пияни и участват активно в процеса по създаването на автомобилите, съобщава AutoMedia.bg.

Всъщност нищо ново - миналия септември Chrysler уволни 30 работници в завода на компанията в Детройт, заради злоупотреба с марихуана и алкохол по време на работа. Такава съдба ще имат и заснетите в Трентън недобросъвестни служители.

Трябва да уточним, че папарашките видеа са заснети от работници на Chrysler, които не искат да работят рамо до рамо с друсани или пияни колеги.

"Гордеем се с работниците си. Те са добросъвестни, отговорни и не на последно място - професионалисти. За съжаление има и такива, които явно не искат да работят за нас. Вече сме започнали вътрешно разследване за установяване на нарушителите. Всеки, който пие, пуши трева или не изпълнява задълженията си, ще бъде уволнен", отсичат босовете на компанията.

Вижте във видеото как работниците отмарят с трева и бира

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase