Снимка: БГНЕС
fallback

С приближаването на края на силната за криптовалутите 2021 г. някои от по-малките монети се оказват под светлините на прожекторите.

Полкадот и кардано са токените с едни от най-големи ръстове в понеделник след един относително спокоен празничен уикенд.

Минути преди 20 ч. българско време криптовалутата полкадот поскъпва с 4,2% до 32,48 долара, а карданото с 6,7% до 1,56 долара.

От своя страна цената на биткойна напредва с 3,1% до 51 924,73 долара, а тази на етера с 1,1% до 4121,96 долара, показват данни на CoinDesk.

"Няма спор, че лидерството на биткойна отслабна напоследък", коментира Мат Мейли, главен пазарен стратег на Miller Tabak + Co. Според него това се дължи на факта, че инвеститорите преследват най-новата тенденция.

Кои криптовалути, извън най-популярните, отбелязаха значително поскъпване през тази година?

Вижте цялата статия тук

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 2 години

Прогнозата ми е, че етереума ще мине биткойн по капитализация през 22-ра година

47

До ружа вихрева

преди 2 години

Да знаеш, че е така, те глупавите хора са с парите и са направили пазарна капитализация от 3 трилиона долара. Вие умните, където едва изкарвате от заплата до заплата е най-добре да дадете акъл на глупавите милионери и милиардери да не се прецакат. А колкото, до загубата ако спре тока, да наистина ще стане, но трябва да спре тока едновременно в целия свят.

46

глас от тъдява

преди 2 години

Винаги ми е спешно като видя статия за крипто активи и снимката е на монета!?

fallback