Снимка: БГНЕС
fallback

През октомври – ново увеличение на цената на газа. Това е предложението на „Булгаргаз“. То е изпратено за одобрение на енергийния регулатор.

От компанията искат повишаване с 16 на сто.

Разчетите са направенипреди повече от 10 дни, през които цените на синьото гориво на европейските борси продължиха да скачат, предаде БНР.

Oще по темата
Наскоро газовата компания направи прогноза за ноември, когато отново се очаква поскъпване на газа.

Окончателните цени ще бъдат обсъдени в края на месеца, а ще бъдат утвърдени на 1 октомври.

Заради растящите цени на горивото от енергийния регулатор вече съобщиха, че най-вероятно от януари ще има и нови по-високи цени на тока, парното и топлата вода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, колко *** хора има в България. Цените скачат не заради Борисов и неговото управление, ***!!! Вече ви управлява Радев. Ако не сте разбрали какво ви чака ще го усетите на голите си ***, дето ги размятахте на площадите. Проблемът ви е, че Радев не го е грижа за вас. Както не го беше грижа и когато приятели и роднини умираха в болниците, а той ви събираше по площадите и размахваше юмруци. Тепърва ще ревете от него, но тогава няма да има кой да ви чуе!

45

Наивници

преди 2 години

До Анонимен 43. Когато питаш някого за нещо му даваш трибуна, за да ти отговори. Кога за последно някоя телевизия е поканила Борисов да отговори? Няма такава, която да декларира такова нещо. Това ли е демокрацията? Публично от най-високата трибуна ръсиш обвинения, без право на опонента. Е, такава държава ли искаш? Крайно време е някой да даде на Борисов време да отговори на всичко, което касае държавата ни и неговото управление.нещо, като блебисцит. Иначе си стреляте във въздуха и се лутате.

44

Наивници

преди 2 години

До 45. Разбира се, че не говоря за още управление, но го прекъснете цивилизовано, с избори, без ексцесии. Изберете нови, но нормални, хора с опит, умения и знания, а не площадни освирепели неудачници. Икономиката не е шоу, нито трябва да се допускат стари мутренски муцуни до нейните лостове. За ковчежник ни бутате човек със съмнителна полова ориентация, а за икономист човек в конфликт с конституцията. Човек и, когато се жени пък не бърза, а вие слагате управници от на два месеца и фуражки.

fallback