Снимка: БГНЕС

С решения на изпълнителния директор на НАП, издадени от края на май до сега, са спрени общо 14 сайта, чрез които се организират хазартни игри от дружества без действащ лиценз по Закона за хазарта.

По-голямата част от тези хазартни оператори имат разрешение да развиват дейността си в държавите Кюрасао, Малта и Филипините, но не и в България.

След публикуване на решението, сайтовете посочени в него, следва да преустановят дейността си до 3 дни. Ако след изтичане на този срок, онлайн платформите са достъпни в България и през тях може да се правят залози от потребители в страната, то НАП сезира съда за издаване на разпореждане към доставчиците на интернет услуги у нас да прекратят достъпа до страниците и техните поддомейни.

Решенията на изпълнителния директор на НАП, както и разпорежданията на Софийския районен съд се публикуват в рубриката Онлайн хазарт в сайта на приходната агенция. НАП поддържа и актуален списък на интернет страниците, чрез които се организират хазартни игри от лица, които нямат действащ лиценз по Закона за хазарта.


 

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 1 година

Боже жив да го оплачеш този мафиот на държавна служба

43

РУМЕН РАДЕВ..

преди 1 година

ЗАТВАРЯ КАЗИНАТА...... ЗАПОЧВА ДА СТРОИ КАЗАРМИ---НАБИРА ЕНИЧАРИ ДА МУ ПАЗЯТ ЗАГРАБЕНОТО ОТ СЛУЖЕБНИТЕ ЧЕРВЕНИ МУТРИ-РАШКОВ, КАЦАРОВ, ПЕТКОВ, ВАСИЛЕВ, СПЕЦОВ.....

42

Ацо

преди 1 година

Със Мутрите се действа по мутренски,Браво!