fallback

На 8 юни вечерта два отделни инцидента - токов удар и пожар в електрическата мрежа в София, причиниха техническа авария, която засегна част от клиентите на домашен интернет и телевизия на А1.

За съжаление тези инциденти предизвикаха временни прекъсвания на услугите в различни части на страната, съобщиха от оператора.

Компанията поднася своите извинения на засегнатите клиенти и им предлага 20% отстъпка от месечния им абонамент за интернет и телевизия, която могат да заявяват на сайта на компанията на следния линк: https://www.a1.bg/compensation-form-fix.

Информация за компенсацията е налична на сайта на компанията и е валидна за всички засегнати клиенти на домашен интернет и телевизия, които я заявят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Жоро

преди 2 години

Това се случи и на нас към днешна дата! Сагата продължава вече месец и никой не може да ни даде отговор, но фактурите продължават да идват въпреки, че са ни спряни всички услуги заради невърнато устройство което ни отказаха да върнем...? Не било заявено за връщане..? А защо тогава имаме неустойка, че не е върнато и ни спират всичко което е платено?Няма такава НАГЛОСТ! А1... Вижте клипа. Актуален е и към ден днешен! (21.09.21г.)Никаква промяна... Бягайте далеч от А1!https://youtu.be/rAznJ

25

Жоро

преди 2 години

НАГЛОСТА на А1... - М Тел. Любопитни Факти...!Сагата продължава...! Вече месец към дата 20.09.21 г. ! Няма "откачане" #A1 Няма такава НАГЛОСТ! Абсолютно РЕКЕТЙОРСТВО! и ИЗНУДВАНЕ!Кликнете на линка по долу ако не Ви се чете... Грозно, но факт... Това е #А1 . Подготвяме и наше интересно видео, което ще публикуваме в случай, че въпросното и напълно актуално към днешна дата не е достатъчно на самозабравиля се "Телеком" #А1! - М Тел. Мобил Тел.https://lnkd.in/gikT2yfK

24

Снежана Тодорова

преди 2 години

Полето за адрес не работи във формата за компенсации. И при вас ли е така ?

fallback