Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
  Апелативният спецсъд  намали присъдата на бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева на 8 години лишаване от свобода. На първа инстанция тя получи присъда от 20 години затвор.
Oще по темата

Заместничката й Биляна Петрова бе с 15 години, а Петко Дюлгеров, който е бивш районен кмет бе осъден на 12 години като посредник за предаване на парите. Всички те бяха задържани на 15 април 2018 г. и осъдени  за взимане на подкуп от строителния бизнесмен Александър Ваклин.

От днешното заседание Петрова и Дюлгеров също са с намалени присъди, съответно на 7 и 6 години затвор.

На предходното заседание, което се състоя на 3 юли, прокуратурата поиска още по-тежки наказания за Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров. Защитата пък настоя за пълно оправдаване.

Стана ясно и, че съдът ще им приспадне времето, което са били под стража, или под домашен арест. Тримата плащат по 840 лв на вещите лица. Делото отива на върховен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

189

Страшно е

преди 3 години

Че много в омразата си към Боко правят от Божковци, Чакъровци, Чоровци и подобни **** знаме.

188

Добре де

преди 3 години

При подобни дела, независимо какво е решено, винаги ще има противоположни мнения, заради дълбоко вкоренените съмнения в независимостта на съдебната ни система. За мен решението е да се избере един немски съд, да речем Кьолнския, делото с всички доказателства да се гледа паралелно от него може и анонимно да е.

187

От Берлин

преди 3 години

И тримата бяха наказани от строителната мафия на ГРОБ.... ТочкаА, помните ли, следователят от Гоце Делчев, заловил няколко тира с цигари...??? Направиха го сутеньор , даже шефът тогава на районното, участваше в ,,унищожаването" му, изпълнявайки поръчка на депутат... Това се знае от всички полицаи и граждани.... Момчето го унищожиха по герберистки! Не забравяйте такива ,,случаи"...

fallback