Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
fallback

Един от най-важните проекти на Доналд Тръмп е данъчната реформа, намалението на корпоративния данък от 35% на 12%. САЩ има въпиюща нужда от това, подобна реформа е нямало от времето на Рейгън. Заради войната срещу него обаче от страна на левицата и медиите Тръмп няма време да прилага политиките си. Ако той се провали в данъчната и икономическата си политики, ще последва страшен крах, като може да се стигне отново до криза.

Това коментира пред Bloomberg TV Bulgaria журналистът и преводач Огнян Дъскарев.

По думите на госта в студиото свободният пазар не бива да бъде издиган в култ, като понякога следва да има и защита на родното производство, давайки за пример рестрикциите на Роналд Рейгън срещу японския автопром през 80-те години, насочени към защита на американската автоиндустрия.

В разговора стана дума и за нихилизма срещу историята, скрит под маската на политкоректността, в светлината на безредиците в Шарлотсвил, даден бе и коментар относно вчерашните трагични събития в Каталуния и изводите от тях. Не бе подмината и темата около предоговарянето на НАФТА. Вижте повече във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

От София проверили

преди 6 години

С ограбените пари с е плаща на групи за мокри поръчки з а убииства на неудобни.

10

Земетресението вика

преди 6 години

Викайте FBR da провери какви проценти от ограбените десетки милиарди от народа през нагло корупционни обекти по оперативни програми влизат в джебовете на ГЕРБ<БСП<ДПС И други нагло престъпни групировки маскирани като партии.. подават от СТражица охранителите на Дунавска БЪлгария

9

пазете лидерите

преди 6 години

Лидерите не са медиини пионки за д а ги изправят пред камерите при всеки дребен проблем някъде в над 9 000 000 000 човешко общежитие/почивен дом за хора и приятели Земя/the erth/земля..U Nas терористи на власт крадат милиарди от народа през бюджета а лидерите ходят по дискотеки и сборища..ПИАР агитациики правят с народни милиарди ограбени с незаконно ДДС

fallback