Хотел за продан в София, кв. Суходол. Снимка: www.bcpea.org
fallback

Частни съдебни изпълнители продават 19 хотела, като най-скъпият е в гр. Несебър с начална цена от 7,43 млн. лв. и краен срок за подаване на оферти 27 януари 2011 г., показва обява в уеб страницата на Камарата на частните съдебни изпълнители.

Площта на хотела в Несебър е 12 750 кв. м, което означава, че началната цена е 583 лв. на квадратен метър.

Най-евтино като обща начална цена се предлага почивна станция в село Радино, община Трявна - срещу 17 500 лв., или 43,75 лв. на квадратен метър.

Почивната станция има двор с площ 500 кв. м. Първият етаж се състои от магазин, склад, кухня и трапезария и санитарен възел, а на втори и трети етаж са разположени 10 стаи за гости.

При средна цена на кв. м от 15 лв. се предлагат масивна двуетажна жилищна сграда (бивше училище), масивна двуетажна сграда – пансион и масивна едноетажна сграда в село Кошов с обща площ от 4 500 кв. м.

Снимки на някои от предлаганите имоти може да разгледате тук.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

kleopatra

преди 13 години

do:Sharkkomentarut ti e mnogo to4en i realen.Jalko naistina za horicata, koito ostavat bez jili6ta!VSEIZVESTNO E, 4E TAK KUDETO IMA MILIONI-NQMA NITO SUVEST NITO ZAKONI!

41

АНИТА

преди 13 години

А когато теглиха кредитите на мислиха, сега реват... айде нема нужда не си знаят на *** петъка... бизнесмени всичките...

40

CA

преди 13 години

Съдийте изпълнтелите са такава престъпна *** - единственната разлика между тях и мутрите от времето са СИК и ВИС е,че не идват да те пребиват, но психологическия тормоз, наглоста и безочието с което дейсват нанасят много по големи поражения върху хората отколкото един мутренски бой. Как може наглите *** да отидат на местоработата ти и да почнат да разправят на всичките ти колеги,че дължиш пари. Агенций за събиране има навсякъде по света, но във всяка бяла държава този бизнес е толкова строго регулиран от държавата,че ако това се случи копелетата такова обещетение ще ги осъдят да платят че може да стане така че на тях да им пращат събирачи на дългове за да го платят.

fallback