До 90 % от пазарната стойност на имота могат да покрият ипотечните кредити от Преференциалната програма на Българо-Американска Кредитна Банка АД (БАКБ).

Предоставяните ипотечни заеми са в размер от 25 000 евро до 500 000 евро и срокът за изплащането е максимално дълъг - до 30 години, като се прилагат гъвкави схеми за погасяване.

Преференциалната програма на институцията дава възможност да избирате жилища или офиси в нови сгради в последен етап на изпълнение или вече завършени. Най-богат избор има на територията на столицата и в големите градове на страната.

Изграждането на обектите е финансирано от БАКБ, което означава че строежът на сградите е минал под контрола на банката.

Ако вече е избрано жилище, което не е в проект, финансиран от БАКБ, може да сe използва ипотечен кредит, отново от 25 000 до 500 000 евро, който да покрива до 75% от продажната цена на имота. Срокът за погасяване е до 30 години, като сумата се връща чрез равни погасителни вноски.

Предимства на ипотечните жилищни кредити на БАКБ:
• Бърза и опростена процедура за получаване на кредит
• Без утежняващи условия - за превод на работна заплата, извършване на плащания за комунални услуги и др.
• Реалистичен и гъвкав подход при анализа на дохода
• Консултация при търсене на недвижим имот.

Специализирана в дългосрочното фирмено и ипотечно кредитиране в България Българо-Американска Кредитна Банка АД е финансова институция, с изключително конкурентни условия по отношение на параметрите на кредитирането, оперативността и индивидуалния подход към всеки клиент.

Тя е надежден партньор в кредитирането на граждани, защото ипотечните продукти отговарят в максимална степен на профила на всеки клиент, на неговите изисквания и нужди, да получи съвет за това кой е най-точният ипотечен продукт за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase